Pentru un design interior perfect, alege un parchet de inalta calitate

Niciodata sa nu lasi problema parchetului pe ultimul loc, daca esti in perioada de renovari. Parchetul face parte din intregul design, de aceea trebuie sa asiguri o armonie intre toate elementele acestuia: tapet, parchet, mobilier etc. Exista multiple tipuri de parchet pentru care ai putea sa optezi, aceasta depinde, desigur, de tipul camerei. Pentru un dormitor ai putea sa alegi un parchet simplu, clasic, pentru living, insa, poti opta pentru ceva mai sofisticat, pentru un design interesant, desigur, in functie de preferinte.

Foarte importante sunt si celelalte elemente ale design-ului interior, de exemplu, daca tapetul este incarcat sau daca exista mult mobilier in camera, atunci cel mai bine ar fi sa optezi pentru un parchet simplu, clasic, deoarece ar fi prea incarcata camera cu elemente complicate, daca ai alege si un parchet mai sofisticat. In schimb, daca incaperea are mobilier modest, atunci un parchet cu un stil mai complicat, ar fi cel mai potrivit. Exista multiple tipuri de parchet, cum ar fi cel laminat, cel dublu sau triplu stratificat. Parchetul laminat este, de regula, cel mai des folosit. Exista si multiple finisaje. In sala de living, de multe ori se utilieaza finisajul de stejar, deoarece creeaza un contrast placut cu peretii in nuante pastelate. Daca deja v-ati gandit in ce nuante va doriti sa fie camera, stiti aproximativ ce mobilier urmeaza sa se afle acolo, atunci incepeti sa va ganditi si ce parchet s-ar potrivi cel mai bine.

Acum, datorita posibilitatii de a efectua comenzi in magazine online, nu mai este nevoie de a pierde ore prin magazine pentru a merge dupa parchet, acesta poate fi livrat direct la domiciliu. Nu uitati si de produsele de curatare si intretinere a parchetului.

Lucruri fascinante despre chirurgia plastica

Noile tehnici nu implica operatia. Noile proceduri medicale din domeniul chirurgie plastice permit vindecarea mai rapida, nu sunt asa de invazive, nu mai raman cicatrici. Deja in New York un chirurg plastician ofera o operatie de lifting facial cu un aparat care vreme de trei ore intinde pielea putin cate putin, vindecarea dupa operatie se realizeaza in doar cinci zile, toata procedura costa doar 35.000 de dolari. Se mai pot face astfel de interventii si cu ultrasunete, cu Botox sau cu laser, ultrasunetele pot fi folosite si pentru liposuctie, pentru topirea grasimii. Avantajele interventiilor care nu necesita taieturi de niciun fel tin in primul rand de confort, de o incredere mai mare a pacientilor in operatii, de rata mai mare a recuperarilor rapide si fara complicatii si de numarul mai mare de pacienti care vor apela la astfel de interventii fara frica.