Camera copilului – patutul ideal

Camera copilului este unul dintre cele mai discutate subiecte atunci cand vine vorba despre venirea pe lume a unui nou membru in familie. Inca de la primele zile acasa, familia isi doreste sa ii acorde celui mic toate sansele de a creste frumos, intr-un mediu placut si sigur, in care sa se bucure, sa se joace, sa invete si sa se odihneasca.

Alegerea mobilierului pentru camera copilului poate parea o „operatiune” dificila, insa varianta cumparaturilor online este mai mult decat potrivita in acest caz, oferind atat sansa de a prospecta piata pentru gasirea celor mai bune variante cat si posibilitatea de a face achizitii importante chiar de acasa. Un prim punct de care parintii tin cont in proiectul „camera copilului” este alegerea patutului. Chiar daca prima tendinta ar fi aceea de a alege un patut clasic, din lemn, care sa se potriveasca stilului camerei, parintii aleg tot mai des sa gandeasca pe termen lung. Astfel, varianta patutului pliabil pare una tot mai buna, mai ales datorita ofertelor de nerefuzat de la http://www.nichiduta.ro/camera-copilului/patuturi-pliabile. Patutul pliabil este un obiect foarte practic. Acesta se poate muta foarte usor din camera parintilor (acolo unde experienta arata ca cei mici ajung sa isi petreaca cel putin primele patru luni din viata sau pana cand familia se obisnuieste cu obiceiurile lor) in camera copilului, sau poate fi strans si mutat la bunici atunci cand parintii au o deplasare pe o durata mai mare. De asemenea, este ideal pentru vacanta, atunci cand familia poate re-crea confortul de acasa chiar si intr-o camera de hotel cu ajutorul patutului personal.

Un alt aspect este acela ca patutul de bebelus este un obiect de mobilier care va fi folosit pana la varsta de trei ani, maxim, urmand ca apoi sa fie ales un pat cu dimensiuni mai mari, in care copilului sa nu-i fie restranse miscarile si care sa nu-l incomodeze. De aceea varianta cea mai practica este aceea a unui pat pliabil care poate fi usor strans pentru a face loc patului copilului mai mare.