Pompierii de la Caldo Privat Security sunt gata oricand sa intervina in caz de incendiu

Siguranta locuintei, a vietii si a bunurilor din locuinte este deosebit de importanta pentru fiecare dintre noi. Un simplu incendiu poate distruge munca de-o viata a unei familii si ne poate lua de langa noi, in cazurile mai grave, rude apropiate, membri ai familiei. Incendiile apar fie din cauza unui scurt la instalatia electrica, fie din cauza unei explozii datorate unei instalatii de gaze cu probleme, unor improvizatii, fie din cauza neglijentei in lucrul cu diverse substante usor inflamabile. Odata izbucnit, incendiul e foarte greu de controlat, se poate extinde rapid spre alte etaje sau camere.

Pierderile de vieti omenesti sunt si mai mari daca fumul rezultat in urma arderii nu are pe unde sa iasa si incepe sa se transforme intr-un ucigas tacut. Neprevazutul joaca un rol foarte important in procesul de izbucnire a incendiilor, asa ca nu aveti cum sa stiti niciodata cand sunteti aproape de pericol sau nu. In cazul in care un incendiu a izbucnit in locuinta dvs. puteti chema oricand compania caldo privat security, care va pune la dispozitie un serviciu privat de pompieri care asigura interventia prompta cu echipe specializate si autospeciale de pompieri. Serviciile personalizate pentru situatii de urgenta oferite de caldo privat security pot reduce distrugerile provocate de incendiu si il pot stinge rapid prin utilizarea unor substante speciale. Personalul calificat si atestat este disponibil 24 din 24 de ore, analizeaza fiecare locatie a incendiului si stabileste rapid cea mai buna metoda de abordare si interventie pentru stingerea incendiului.

Daca sunt raniti sau intoxicati cu fum, pompierii pot aplica manevre de acordare a primului ajutor, la nevoie se poate verifica daca s-au respectat normale PSI sau sistemele si instalatiile de limitare si stingere a incendiilor erau total functionale. Interventia rapida a pompierilor garanteaza inlaturarea urmarilor incendiilor si salvarea persoanelor si bunurilor neafectate de foc.

La solicitarea clientilor se pot dota cladirile cu mijloace tehnice pentru prevenirea si stingerea incendiilor, de la stingatoare la furtune, tevi refulare, chei hidranti sau accesorii utile in apararea impotriva incendiilor.