Adidasii de alergat – cum ii asortezi?

Daca pana acum iti faceai griji ca investesti o suma considerabila ca sa iti achizitionezi o pereche de pantofi sport si singurul loc unde ii vei purta va fi sala de sport, ei bine, e vremea revansei. Pantofii sport ies din salile de fitness si de pe pistele de atletism si urca pe podiumurile de moda, in prezentarile marilor case. Fita sau nu, cert este ca nu vei putea rezista tentatiei de a-ti cumpara macar un exemplar din aceste bijuterii. 

Sunt simpli, cu un aer retro, revin in culori bomba si cel mai important… le poti combina cu orice din garderoba ta de acasa. Este, fireste, un look nou si iti va lua ceva timp pana sa te obisnuiesti cu schimbarile, insa merita macar sa incerci. Iata cateva sugestii despre cum sa porti o pereche de adidasi dama pentru alergat: pantaloni negri skinny (eventual colanti dintr-un material mai gros), bluza matase, pardesiu fara revere, adidasi pentru alergat New Balance, geanta supradimensionata; pantaloni scurti piele, pulover rosu larg, poseta plic, pantofi sport negri; fusta din piele, t-shirt simplu, sacou jerse, adidasi pentru alergat, geanta mare, ochelari de soare; jeansi albastri skinny, maieu alb, cardigan supradimensionat lung, geanta de umar, adidasi pentru alergat.

Nu sunt combinatii la indemana oricui, si inca nu sunt cele mai indraznete – in care designerii ne indeamna sa combinam adidasii pentru alergare cu rochiile din materiale pretioase. Este insa, cu siguranta, un hibrid interesant care va imparti din nou lumea modei in grupuri pro si contra. Noul trend ce impune agresiv adidasii pentru alergare, indiferent de brandul lor, si-a facut simtita prezenta si in mediul virtual, unde la capitolul incaltaminte online, site-urile abunda de astfel de oferte. Gaseste-o pe cea care ti se potriveste mai bine atat din punct de vedere al banilor cat si din punct de vedere al potrivirii cu propria-ti personalitate.