Apartamente noi 2 camere sau apartamente cu trei camere? Ce prefera tinerii?

Mutarea de la garsoniera la apartament este un pas important pe care cei mai multi tineri il fac atunci cand se pregatesc sa intemeieze o familie. Spatiul mic devine destul de neincapator daca familia se mareste, necesitatile membrilor familiei cresc asa ca un apartament cu mai multe camere este o solutie ideala. In momentul de fata tinerii pot alege apartamente noi 2 camere sau apartamente cu trei camere.

Acestea sunt cele mai populare variante, apartamentele cu patru camere fiind doar pentru cei cu un buget mai mare si un numar mare de membri ai familiei. Dintre cele doua variante prima, apartamentele cu doua camere, sunt cautate nu atat pentru ca au suprafete de mijloc, dar pentru ca permit si unele modificari pe care la apartamente mai mari e mai greu sa le faci. De exemplu, intr-un apartament de doua camere poti sa mai darami un perete, sa maresti o camera, fara sa te coste prea mult transformarea. Suprafata de curatat si intretinut este mai mica, mobila nu te costa foarte mult, designul interior poate fi remodelat usor oricand vrei ceva nou. La apartamente de trei camere, spre deosebire de apartamente noi 2 camere, suprafata mai mare poate fi destul de problematica daca ne gandim ca o curatenie generala ajunge sa dureze cateva ore buna, ore pe care s-ar putea sa nu le avem la dispozitie.

De asemenea, apartamentele cu trei camere au si intretinerea mai scumpa, necesita mai mult mobilier si un design interior adaptat modului in care este facuta compartimentarea. In apartamentele de doua camere poti sa faci schimbarile usor, schimbi parchet, gresie, faianta cu un buget redus, poti sa te folosesti de compartimentarea clara pentru a amenaja locuinta asa cum iti place. La apartamentele cu trei camere e mai greu, suprafetele sunt mai mari, compartimentarea poate sa nu te ajute asa de mult. Tinerii vor flexibilitate, vor ceva simplu pentru inceput, asa ca apartamentele cu doua camere sunt alegerile perfecte la inceput de drum.