Masina proprie sau inchiriata?

Cand plecati in concediu sau cu afaceri din tara, intodeauna apare intrebarea daca este cazul sa luati masina proprie sau sa inchiriati una  la fata locului.
Iata deci cateva avantaje si dezavantaje  ale ambelor variante :
Masina proprie prezinta multa incredere. Este ca parte din familie, stiti  bine cum este, cum se comporta la drum lung, ce probleme puteti intampinam ce trebuie reglat inainte de plecare, etc. Nu stati cu grija ca este bunul altuia si daca este avariat aveti de plata  cat nu face si in plus calatoriti confortabil in intimitate.

Dezavantajul intervine cand puneti la socoteala sutele de km parcursi pana la destinatie, pericolele drumurilor publice, drumurilor mai putin amenajate si mai ales  daca sunteti singurul posesor de permis auto, oboseala care se demonstreaza constant ca poate  fi un factor de viata sau moarte pentru dumneavoastra si cei ce va insotesc sau alti participanti la trafic.
Rent a car este un serviciu comod de inchirieri auto disponibil in orice tara aproape in fiecare oras oricat de mic. Avantajul oferit de  firmele de inchirieri Dacia Logan,  masini este acela ca nu trebuie sa faceti efortul sa  conduceti de acasa pana la destinatie. Puteti veni relaxati cu trenul sau avionul si abia la destinatie sa va urcati in masina  si sa conduceti unde aveti nevoie. Este o imensa diferenta intre a conduce  de acasa pana la destinatia din alta tara si a ajunge odihnit in aeroport/gara si abia de acolo sa va urcati la volan.

Companiile de inchirieri auto sunt flexibile ofera o gama foarte vasta de modele masini incat este imposibil sa nu gasiti ceva pe masura nevoilor de la masini de oras pana la limuzine sau autocare.
Dezavantajul poate fi reprezentat de faptul ca daca avariati autoturismul sunteti bun de plata pe loc si poate conduceti mai stresat stiind ca nu este un bun propriu iar drumul de acasa pana la destinatie il veti face  impreuna cu alte personae, nu atat  de intim precum in autoturismul propriu.