Esti inginer constructor? Noi iti aducem clientii de care ai nevoie

Sa construiesti o casa cu tot ce-i trebuie pare simplu la prima vedere. Ai o fundatie, patru pereti, un pod, un etaj in plus cu alti patru pereti, un acoperis si gata casa. Totusi nu e asa de usor sa faci o casa trainica. Un inginer constructor ti-ar putea explica mult mai bine toate riscurile la care te supui si ti-ar asigura o cladire rezistenta chiar si la un cutremur puternic. Daca te afli de partea cealalta a problemei, adica esti inginer in constructii si ai o firma care executa diverse lucrari atunci http://www.deviz-gratuit.com/ este mai mult decat suficient pentru o promovare ca la carte, eficienta si rapida, si gasirea de clienti in cel mai scurt timp.

Cu o baza de date generoasa – deja peste 240 de firme si persoane fizice au apelat la serviciile iresprosabile ale http://www.deviz-gratuit.com/ - portalul online amintit te va ajuta pe tine, inginer constructor, sa vii in contact direct cu un numar mare de clienti. Cum este posibil acest lucru? Fiecare client completeaza un deviz gratuit, el este analizat de specialisti si in cateva zile va primi cinci oferte adaptate nevoilor sale. Printre ele se va regasi cu siguranta si oferta ta de servicii. Mai mult, toti prestatorii de servicii care se inregistreaza gratuit pe site vor primi la un anumit numar de zile cereri care corespund profilului firmei sau ariei de expertiza si geografice aferente.

Pentru cererea detaliata si accesul la datele de identificare ale clientilor care cauta sa-si rezolve variate probleme, un inginer constructor, de exemplu, va trebui sa plateasca 5 euro daca vrea o baza de date completa; daca cea gratuita e suficienta, atunci costul este zero. In final, trebuie sa stii ca nu exista comisioane ascunse iar intermedierea e gratuita, asa ca poti apela cu incredere oricand la portalul de intermediere, cel mai bun in domeniul sau de activitate.