Fotolii de masaj HumanTouch – relaxare totala, prin metode naturale

Prezenta in Romania prin Komoder, gama de produse Human Touch este produsa in America si contine atat scaune de masaj cat si fotolii Zero Gravity sau aparate de masaj pentru talpi si picioare.

In conformitate cu standardele europene, produsele Human Touch reprezinta inovatie, energie si provoaca disparitia stresului. Dupa cum arata si numele brand-ului, tehnologia Human Touch este special conceputa pentru a imita (si chiar a depasi) miscarile si performantele unui maseur profesionist.

Fotoliul de masaj Human Touch 650 Zero G Immersion Seating aduce utilizatorilor o experienta de masaj completa, din „cap pana in picioare”, acoperind toate zonele corpului.

Pozitia „Zero Gravity” este recomandata de medici drept fiind cea mai sanatoasa pozitie pentru corpul uman. Fotoliul de masaj se inclina iar corpul este pozitionat la un unghi de elevatie de 118 grade, pozitie apropiata de stare de imponderabilitate, deoarece este anulata forta gravitationala iar greutatea corpului este distribuita in mod egal. Presiunea pusa de forta de gravitatie pe coloana vertebrala este astfel indepartata, provocand o relaxare totala intr-o pozitie benefica pentru spate.

Tipurile de masaj oferite de acest fotoliu de masaj sunt: stretching, masaj prin tapotament, masaj pentru destindere, masaj destinat tonifierii corpului.

Fotoliul de masaj Human Touch 1650 ofera o tapiterie din piele si un design elegant, dar si robust, completat de un sistem de masaj performant, cu efect terapeutic.

Recomandat celor care sufera de hernie de disc sau discopatie lombara, Human Touch 1650 este dotat cu un sistem de incalzire a muschilor din zona lombara, ce asigura o circulatie mai eficienta in zona respectiva si reduc incordarea si durerile musculare, pregatind muschii pentru un masaj intens, terapeutic.

Pentru baza coloanei vertebrale exista si o serie de airbag-uri, care, prin umflare si dezumflare, imbunatatesc circulatia sangelui in partea inferioara a corpului.

Alte tipuri de masaj oferite de acest fotoliu sunt: masaj prin rulare, cu ajutorul rolelor de masaj, masaj prin tapotament, masaj prin compresie si masaj prin framantare.

Fotoliul Human Touch AcuTouch 6.0 este un fotoliu de masaj cu efecte terapeutice remarcabile, cu design elegant si tapiterie din piele, potrivit oricarui tip de mobilier datorita culorilor in care este disponibil: negru, cafeniu si beige.

Telecomanda si afisaj LCD, 12 tehnici de masaj generale si 8 programe automate de masaj. Tipurile de masaj oferite sunt: masaj pentru tot corpul, masaj pentru gat, masaj pentru solduri, masaj pentru talpi, reflexoterapie, masaj pentru brate, umeri, picioare, gambe si palme. Un tip de masaj deosebit este cel denumit „Acu Touch”, un masaj foarte delicat, asemanator „atingerii” unui nor, ce are loc in zona umerilor, soldurilor si a zonei lombare prin tehnologia masajului prin celule de aer.

Acutouch 6.0 este recomandat atat pentru persoanele care petrec mult timp la birou cat si pentru persoanele care depun efort fizic la locul de munca, pentru studenti in timpul sesiunilor de efort intelectual prelungit, pentru sportivi si pentru varstnici, dar si pentru doamne si domnisoare, preocupate de aspectul fizic si imbunatatirea posturii.

Ceea ce deosebeste scaunul de masaj Human Touch Perfect Chair 86 Serenity  de alte produse similare este sistemul sau dotat cu pietre de jad. Terapia vindecatoare cu pietre pretioase este o tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri pentru tratarea sau prevenirea bolilor. Pietrele de jad sunt extrem de benefice pentru sanatate datorita elementelor vitale din componenta lor - minerale, calciu, magneziu, fier. Ele au capacitati extraordinare de intarire a sistemul imunitar si o energie vindecatoare. Jadul are efecte benefice in special asupra rinichilor, stimuland eliminarea calculilor renali si detoxifierea.

In combinatie cu sistemul de incalzire prin raze infrarosii al Human Touch Serenity, sistemul de pietre de jad, pozitionate strategic, emana caldura pe 3 nivele: mai mare, medie sau mica. Efectele acestor sisteme de terapie naturala sunt intarirea sistemului imunitar, detoxifierea organismului si calmarea durerilor musculare.

Inspirat de tehnologiile N.A.S.A., dupa conceptul „Pozitia neutra a corpului” creat special pentru astronauti, si acest scaun de masaj ofera functia „Zero Gravity” de inclinare a corpului la un unghi de elevatie de 118 grade, ce are ca efect distributia egala a greutatii si crearea efectului de „imponderabilitate”. Un alt sistem oferit de acest scaun de masaj este sistemul de inclinare electric de inalta performanta ce permite schimbarea pozitiei scaunului ( de la normal la inclinat) in mai putin de 15 secunde, silentios si automat. Dotat si cu o functie de „leganare”, inainte si inapoi, scaunul de masaj este perfect pentru o relaxarea totala a corpului, prin metode naturale.

Gama iJoy de scaune de masaj de la Human Touch este o gama, dupa cum arata si numele, creata exclusiv pentru placerea si bucuria utilizatorului. Scaunul de masaj iJoy 2720 beneficiaza de un design sofisticat si este confectionat din piele intoarsa eleganta (denumita Soft Suede) sau piele artificiala, cu costuri de intretinere reduse, la alegerea utilizatorului.

Scaunul iJoy 2720 ofera 3 programe automate, de cate 15 minute, si 4 tehnici diferite de masaj: masaj prin rulare a coloanei vertebrale, cu ajutorul unor role 3D, masaj terapeutic, de profunzime, masaj prin tapotament si masaj prin compresiune. Scaunul de masaj Human Touch iJoy 175 este recomandat de Federatia Mondiala de Chiropractica iar functiile sale au ca efect revitalizarea intregului spate si relaxarea gatului, a umerilor si a zonei inferioare a spatelui. Acest scaun de masaj este foarte usor de transportat, avand in dotare role si poate fi combinat cu aparatul de masaj pentru picioare Human Touch Ottoman 3.0.

Programele de masaj predefinite oferite de iJoy 175 sunt: masaj prin rulare, masaj prin framantare, masaj prin tapotament (lovire usoara), masaj prin compresiune si masaj personalizat. Daca un fotoliu de masaj pare, in acest moment, o investitie prea mare, va recomandam aparatul de masaj Ottoman 3.0. Cu un design modern si eficient, aparatul se poate transforma cu usurinta intr-o piesa eleganta de mobilier, prin rotira acestuia la 180 ˚. Acest aparat, pe langa ca poate oferi calitatea masajului profesionist specific gamei HumanTouch, se poate si combina cu oricare dintre fotoliile de masaj HumanTouch, odata luata decizia de cumparare, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de un masaj eficient al intregului corp.

Talpa protectoare pentru podea produsă din uretan ţine produsul pe loc, în timp ce izolează orice vibraţie sau sunet produs de Ottoman 3.0. Acest aparat de masaj are integrate ultimele tehnologii de masaj robotic tridimensional, simulând mişcările realizate de maseurii profesionişti si este îmbinarea perfectă dintre arta antică a vindecării prin masaj şi tehnologia de ultimă oră.