Ce meniu de botez alegem?

Desi nu toata lumea ii acorda importanta cuvenita, petrecerea de botez nu ar trebui sa fie cu nimic mai prejos decat petrecerea de nunta. Venirea pe lume a unui nou membru in familie inseamna un eveniment special in viata unei familii, care necesita a fi sarbatorit ca atare. In functie de numarul de invitati la care fiecare familie se gandeste, petrecerea de botez poate fi organizata in mod asemanator nuntii intr-o sala mai mare de evenimente sau in cazul in care optati pentru o petrecere de amploare mai redusa sa va ganditi la o varianta mai putin pretentioasa.

Variantele de meniu pentru botez sunt numeroase si niciuna nu face rabat la calitate, de la meniuri pentru petreceri de top in ballroom-uri luxoase pana la meniu botez sector 4, intr-un restaurant de mai mici dimensiuni, spre exemplu un restaurant botez sector 4. Meniul pentru care optati poate fi un meniu format din patru feluri de mancare, exact ca si in cazul petrecerii de nunta, din trei feluri de mancare, daca va ganditi la un eveniment in timpul zilei, eventual duminica, asa cum se mai practica in unele cazuri. Daca va doriti sa organizati, insa, un eveniment mai putin protocolar sau unul intr-un cadru mai restrans puteti opta si pentru un meniu dinainte stabilit cu echipa de la restaurant in care sa aveti antreurile fixe pentru invitati, sau chiar un bufet rece cu care sa va intampinati invitatii, iar felul principal sa fie unul la alegere, din meniu. Insa acesta este un aspect care trebuie stabilit in detaliu dinainte, astfel incat sa va asigurati ca echipa de la bucatarie va avea timpul necesar pentru preparatele comandate a la carte.

Legat de celelalte aspecte organizatorice ale petrecerii de botez, restaurantele pentru botez va pot oferi ajutor si pentru decorarea salii si pentru muzica sau animatie, asa ca nu ezitati sa consultati oferta completa a restaurantului pe care il veti alege.