Cu ajutorul fatetelor dentare poti avea un zambet frumos usor si rapid

Cine nu isi doreste un zambet frumos si stralucitor, care insa sa nu-l coste luni intregi in care trebuie sa poarte un aparat dentar suportand si disconfortul aproape zilnic? Chiar daca aparatele dentare sunt o varianta clasica si mult mai raspandita de remodelare dentara si de obtinere a unui zambet sanatos, mai exista si alte tehnici mult mai rapide si mai comode prin care poti sa-ti creezi sau sa-ti recapeti frumosul zambet.

Daca inca nu esti familiarizat cu conceptul de fatete dentare, acum este timpul potrivit sa incepi sa te informezi cu privire la posibilitatile oferite de stomatologie pentru recapatarea aspectului estetic al dintilor tai. Fatetele dentare sunt o solutie potrivita pentru dintii fisurati, sparti, care sunt prost aliniati sau au suferit modificari de culoare. Important este sa stii ca aceste fatete dentare nu sunt similare aparatelor dentare. Ele sunt potrivite celor care au inghesuiri dentare usoare si nu doresc sa apeleze la aparatul dentar. Daca dintii necesita, insa, o interventie mult mai complicata, pentru remodelare, atunci fatetele dentare ar putea fi doar o solutie pe termen scurt. Daca te-ai decis sa incerci si tu fatete dentare, atunci ar trebui sa stii si care este compozitia lor.

De cele mai multe ori fatetele dentare sunt realizate din portelan sau din compozit, avand forma unui strat subtire care este aplicat pe suprafata exterioara a dintilor, de aceea, zambetul tau va fi ca nou dupa aplicarea unui tratament de acest gen. Este evident ca, chiar daca pare un tratament destul de simplist, e nevoie de o consiliere prealabila cu medicul stomatolog, deoarece pot fi necesare si pregatiri inainte de aplicarea fatetelor dentare, cum ar fi, de exemplu, sfefuirea smaltului dentar. Totul depinde de starea actuala a dintilor tai si de profesionalismului medicului la care apelezi.