Update

Scurt si la obiect: cand sunt suparata nu pot sa scriu. Nu pot si punct. Daca incerc o dau in sentimente si ies pagini de jurnarel, chestii intime, prea personale. Asa ca nu scriu, dupa cum s-a putut observa.
Azi m-am trezit mai bine dispusa. Nu stiu cum se intampla dar de vreo 3 zile ma trezesc mereu cu melodia lui Smiley in cap. Si imi place mai mult cum suna in capul meu decat la tv. Una peste alta e o perioada a schimbarilor. Pot spune chiar drastice si socante dar tot raul spre bine. Din astea ne maturizam.
In rest e plictiseala. Ma bucur ca am scapat de sesiunile alea care ma transformau intr-un robot, acum ii vad pe altii si mi-e mila de ei. Dar asta ne e sistemul de invatamant. Si acum imi vine sa rad cand ma gandesc cat de incompetenti sunt aia de “sus” care au gresit subiectele. Si mai au pretentii de la noi. ha! Zilele trecute am vazut-o pe una care isi scria la status  pe hi5 (printre altele) “lasa-ti-va” “lasa-ti-mi” etc .. Si na, nu am putut sa ma abtin si i-am spus. Sa nu fie cu suparare dar avea si 20 de ani.
Iar acum ma reintorc la cafeaua mea, fara tigara. Have a nice day!