Servicii de rent a car in Cluj

In cautarile mele pe internet, ce tineau de serviciul de inchirieri auto, am descoperit ceva inedit, si anume: rent a car Cluj fara garantie. Aceste servicii sunt in general oferite clientilor fideli, dar, in anumite cazuri speciale, pot beneficia de ele si clientii noi. Cum functioneaza serviciile de inchirieri auto fara garantie? Pentru acest serviciu clientul va plati intre 10% si 20 %  din cuantumul garantiei, pe care ar plati-o in mod normal, insa aceasta suma, spre deosebire de garantie, nu va fi rambursata. De aceasta oferta se bucura cel mai mult, dupa cum am mentionat si mai sus, acei clienti fideli.
 
In mod sigur te-ai intrebat la un moment dat: de ce e nevoie sa iti mai fie retinuta si o garantie din moment ce masinile sunt asigurate? Raspunsul este simplu: pentru ca agentiile doresc sa se protejeze de situatiile in care masinile pot fi avariate cu intentie de catre persoana careia i-au fost inchiriate. Nu poti plati garantia in alt mod decat cash. La randul lui, agentul caruia i-ai platit respectiva garantie este obligat sa ti-o restituie. Cum se calculeaza garantia? Afla ca aceasta variaza direct proportional cu valoarea masinii pe care doresti sa o inchiriezi. In funcite de clasa masinii poti plati mai multi sau mai putin. Pentru masinile de clasa mica, porneste de la 100 de euro, pentru masinile de clasa medie vei da in jur de 200 de euro, iar pentru masinile din clasa de lux poti ajunge sa lasi o garantie de 500 de euro. Depinde cat te lasa buzunarul sa dai, preturile sunt facute pentru toate categoriile.
 
Odata ce ai decis sa inchiriezi o masina esti obligat sa returnezi masina in aceeasi stare in care ti-a fost predata, fara nicio zgarietura in plus. In caz contrar, iti asumi responsabilitatea si platesti pentru greseala facuta, pierzand dreptul de a-ti fi returnata garantia.