Inchirierea auto pe termen mediu si lung

Inchirierea auto pe termen mediu si lung reprezinta o alternativa facila pentru companiile care au nevoie de mijloace de transport, dar care nu au in administrare un parc auto. Problemele generate de managerierea unei flote de autoturisme ar putea fi astfel evitate.

De cele mai multe ori contractele de inchiriere includ consultanta financiara precum si informatii referitoare la conditiile in care se desfasoara acest proces (mentenanta, asigurari, reparatii de uzura, asistenta rutiera etc). De asemenea, termenii contractului prevad un numar minim de masini destinate inchirierii si o perioada minima de utilizare.

Pe langa acest serviciu destinat persoanelor juridice firmele de rent a car ofera diverse alte servicii conexe: dotari, categoria masinii, asigurari. Click aici pentru mai multe detalii si pentru a vizualiza o parte dintre serviciile oferite de una dintre firmele de rent a car Mures.

Decizia alegerii de catre persoanele juridice de a utiliza mijloace de transport dintr-o flota auto privata are la baza atat motive de tip pecuniar cat si operational. Reducerea riscurilor generate prin administrarea masinilor aflate in proprietate participa in mod activ la nevoia de a se apela la un astfel de serviciu.

Inchirierea auto reprezinta si o alternativa la leasingul financiar sau operational punand in valoare avantajele oferite. Dintr-un anume punct de vedere se poate spune ca reprezinta o varianta financiara optima, deoarece pe termen lung este mai ieftin sa te folosesti de o masina inchiriata decat sa cumperi una noua si apoi sa o intretii. Din punct de vedere operational este mai usor sa ti se ofere o diversitate de autoturisme de care sa beneficiezi in functie de necesitatea dintr-un anumit moment.

Solutiile oferite prin acest serviciu au in vedere asadar disponibilitatea unei flote auto diversificate, precum si flexibilitatea utilizarii autoturismelor inchiriate. Plata lunara a serviciului este usor de bugetat iar ratele sunt deductibile fiscal.