Esti ajutat? Ajuta si tu pe altii!

Familia din Constanta care era foarte aproape sa fie data afara din casa din cauza datoriilor pe care le-a strans la achitarea chiriei, a facut un gest nobil care ar trebui sa-i rusineze pe multi.

Mai multi oameni cu inima mare s-au ingriit ca familia defavorizata sa isi achite taxele la chirie. Mai mult decat atat, de cand povestea lor a fost facuta cunoscuta, zeci de oameni din toata tara le-au trimis pachete cu jucarii, haine si dulciuri. Bunatatea oamenilor cu inima mare a fost atat de surprinzatoare incat i-a uimit pe nevoiasi.

Copiii care acum au din belsug s-au hotarat sa ajute si ei pe cei care sunt mai amarati decat ei. Asa au actionat conform celor care i-au ajutat. Au facut pachete care au fost donate mai multor fundatii si organizatii care se ocupa cu copii defavorizati.

Bucuria lor a fost impartita si cu cei care erau tristi din cauza saraciei ce isi pune amprenta pe viata lor. Cei care au ajutat stiau foarte bine cum este sa nu ai si de aceea au vrut sa aduca un zambet pe fata unora care erau ca ei mai odinioara.