Tendinte pentru pantaloni femei in 2014

Pantalonii se numara si printre articolele vestimentare preferate de doamne si domnisoare, chiar daca, in trecut, acestia erau destinati doar domnilor. In zilele noastre nu se mai pune problema de un aer de masculinitate atunci cand o femeie imbraca o pereche de pantaloni, ci mai degraba de eleganta, sarm si stil. Numeroasele modele de pantaloni de dama fac ca tinutele femeilor ce iubesc pantalonii, fie ei scurti sau lungi, cu talie inalta sau cu talie joasa, stramti, largi sau evazati, sa devina unice, caracterizate prin un rafinament aparte.

Nu orice pereche de pantaloni te pune in evidenta – pantalonii de dama trebuie alesi in functie de conformatie, inaltime, greutate, coapse, etc. Daca esti o persoana scunda si plinuta, poarta cu incredere o pereche de pantaloni evazati, deoarece acestia vor da impresia de picioare lungi. Culorile indicate sunt clasicele nuante de negru, maro sau crem. Daca esti inalta si slaba, poarta o pereche de pantaloni cu talie joasa, largi – acestia vor atenua ideea de picioare subtiri. Daca esti inalta si plinuta, ti se potrivesc de minune pantalonii largi si evazati. Pantaloni stramti sunt destinati femeilor cu solduri mici.

In 2014 tendintele in materie de pantaloni femei imbina diferite stiluri originale, culori si imprimeuri neobisnuite si impresioneaza prin texturi de lux si eleganta. Marii creatori de moda au prezentat colectii de  modele extraordinare de pantaloni realizate din materiale de calitate prin care au scos in evidenta rafinamentul femeilor. In acest an sunt la moda pantalonii largi, pantalonii scurti, pantalonii stramti, pantalonii sport dar si cei extravaganti.

Intr-o varietate impresionanta de modele, culori si materiale, comozii si confortabilii pantaloni sunt un obiect vestimentar foarte iubit de femei. Sunt mai prezenti in garderobele doamnelor decat rochiile sau fustele, intrucat pot fi purtati in toate stilurile vestimentare, de la sport, la casual, office, elegant, de petrecere, etc. Varietatea mare de culori si combinatii de culori ii fac usor de asortat. Pot fi purtati cu succes la sacouri, blazere, jachete, geci, paltoane, veste etc.