Inelele cu zultanite din noua colectie zamora

Zamora Collection si-a imbogatit gama de produse pentru sezonul toamna-iarna al acestiu an cu numeroase modele de inele cu zultanite. Noua colectie Zamora si-a propus ca in acest sezon sa dea prioritate bijuteriilor din argint cu zultanite. Dintre bijuterii, inelele au cea mai frumoasa traditie, fiind simbolurile frumosului sentiment de iubire si al legaturii trainice dintre sufletele frumoase. Inelele prezentate sunt impodobite cu zultanite minunate, slefuite in cele mai nebanuite forme si unghiuri.

Monturile din argint si argint rodiat sunt realizate in mod creativ, avand aspecte moderne si design-uri de exceptie. Armonia dintre ele si pietrele de zultanit nu se lasa neobservata de catre privitorii acestor superbe exemplare de podoabe din argint. Inelele pot fi cadouri frumoase sau daruri pe care si le permit doamnele si domnisoarele indragostite de frumos, de acest tip de bijuterii. Inelele pot apartine sau nu seturilor de bijuterii, dar cu certitudine in orice situatie ele se pot combina in nenumarate variante cu bijuteriile din caseta personala.

Din nicio caseta impunatoare nu pot lipsi cateva inele cu pietre colorate divers, care se pot asorta la un pandativ sau la un colier, pentru o anumita tinuta si un anumit eveniment. Inelele din argint cu zultanite sunt usor de asortat cu alte bijuterii din gama noastra, la care abunda bijuterii din argint cu zultanite. In cadrul colectie de bijuterii Zamora, dedicata sezonului toamna-iarna, inelele cu zultanite sunt prezentate in exemplare separate precum si in seturi formate impreuna cu cercei si panadantiv sau cu cercei si colier din argint sau din argint rodiat.

Frumoasa imagine si distinctia date de un inel din argint cu zultanite unui persoane care-l poarta sunt frumoasele motive din care nici o doamna si nici o domnisoara nu ar trebui sa renunte la idea de purta un inel din argint cu aceste pietre cu proprietati optice exceptionale.