Curatenia generala la un alt nivel

Unele firme ofera anumite servicii de curatenie, iar daca stii unde sa apelezi vei primi toate serviciile de curatenie posibile in fuctie de nevoile tale si in functie de spatiul pe care il ai.

Un foarte bun exemplu este GS Clean o firma care asigura curatenie generala prin urmatoarele aspecte: aspirat/scuturat pereti, sters praf mobilier atat la exteior exteriorcat si la interior  cu solutii antistatice, sters de praful de pe echipamente electronice de exemplu telefon, televizor, calculator, etc, curatarea exteriorului echipamentelor electrocasnice asa cum sunt frigiderul, aragazul, cuptorul cu microunde, curatarea si dezinfectarea bucatariei, curatarea si dezinfectarea bailor, curatarea tamplariei (usi, tocuri), curatare intrerupatoare, prize, corpuri de iluminat, grilele de aerisire, curatare calorifere exterior/interior, spalare geamuri interior/exterior (accesibile), aspirare/spalare pardoseala.

Aceste servicii pot parea banale, insa atunci cand incepi sa le faci tu cu mana ta devin din ce in ce mai greoaie. Iar acest lucru se intampla deoarece de multe ori nu ai produsele sau lucrurile necesare pentru a obtine rezultatele dorite. De exemplu, produsele de curatat pot fi obtinute usor chiar daca la un pret foarte mare, insa masinariile utilizate mai ales in cazul podelelor nu pot fi achizitionate pentru o simpla curatenie generala, numai daca ai foarte multi bani si vrei sa te scapi de ei printr-o achizitie oarecum inadecvata.

Pentru ca serviciile unei firme de curatenie sa fie la cel mai inalt nivel, toate actiunile enumerate mai sus vor fi efectuate de oameni pregatiti, atent supravegheati - asadar, trebuie sa fiti atenti la cei care lucreaza si sa invatati de la profesionsiti  in cazul in care aveti noroc sa nimeriti unul. Dar de regula firmele de curatenie nu isi permit sa trimita oameni fara pregatire sau oameni care sa nu stie sa se poarte profesionist, atat cu clientii cat si in raport cu munca lor.