Patuturi copii cu pliere rapida sau din lemn

In America au aparut noi reguli de siguranta in privinta modelelor de patuturi copii, facand ca vechile produse sa nu mai poata fi revandute. In tara noastra inca nu exista asemenea reguli, dar nu te grabi sa scapi de patutul celui mic: exista numreroase metode ingenioase de a refolosi cele mai trainice patuturi copii din lemn sau cu pliere rapida.

Primul obiect pe care il poti face dintr-un patut de copil dupa ce micutul mai creste este un birou. Acopera suprafata pe care statea odata salteaua cu o tabla si invata-l pe copil sa scrie si sa deseneze pe tabla. Daca poti sa faci un birou cu tabla dintr-un patut, de ce nu ai face si o bancuta? Toate modelele de patuturi copii de la http://www.elfbebe.ro sunt usor de manipulat si pot sa fie transformate intr-un obiect de mobila care sa te slujeasca ani intregi, ceea ce face ca investita initiala sa merite toti banii. Unele patuturi copii se pliaza foarte repede si sunt foarte usoare, ceea ce le face perfecte pentru a fi folosite in baie, bucatarie sau in balcon pe post de cuiere ori spaliere. Daca pastrezi doar laturile cu gratii ale patutului, poti sa le folosesti ca suport pentru vesela, produse de curatat sau orice alte obiecte care pot fi atarnate de vechiul pat. Alta idee simpla prin care poti transfora toate modelele de patuturi copii pliabile este cea de a le utiliza pe post de uscator de haine suspendat. Trebuie sa gasesti o zona destul de mare in care sa incapa patutul-uscator si vei avea mereu unde sa usuci hainele atunci cand este frig afara. Poate cea mai excentrica idee dintre toate este sa transformi vechiul pat al copilului intr-un pat pentru caine.

Multe patuturi copii au dimensiunile perfect pentru a servi drept pat unui ciobanesc german, de exemplu, iar daca faci si cateva sertare sub tablia pe care pui paturica cainelui, vei avea si un spatiu de depozitare. Cel mic va adora ideea de a avea un pat pentru catel, exact ca in serialul Lassie. De la copil la catel si apoi la gradina, toate modelele de patuturi copii pot deveni un postament pentru flori superb. Planteaza vita sau iedera si las-o sa inghita patutul vechi sau adauga sertare si umple-le cu pamant, apoi sadeste flori in ele si ai un patut plin de vegetatie. Inainte de a schimba destinatia patutului, trebuie sa il cumperi pe cel potrivit pentru bebelusul tau, asadar intra pe http://www.elfbebe.ro si vezi ce modele te cuceresc.