Un nume cu rezonanta si o garantie a calitatii: Bulova

Un brand recunoscut in intreaga lume pentru calitatea sa deosebita, pentru istoria sa si pentru designul absolut special al ceasurilor sale, Bulova este un brand care desi nu beneficiaza de notorietatea cuvenita pe piata din Romania, este in continua ascensiune si la noi, unde isi are adeptii sai. Bulova este numele de capatai pentru cei care iubesc stiinta si tehnologia, pentru cei care adora ceasurile de calitate si pentru cei care pun pasiune in alegerea unui ceas, alegand cu mintea, dar in acelasi timp si cu inima.

Compania Bulova a fost infiintata in anul 1875 de catre un imigrant din Boemia, iar din anul 1923 numele sau a devenit oficial Bulova Watch Company. Primele ceasuri Bulova, o linie intreaga dedicata barbatilor, a fost produsa in Elvetia, la Biel, in anul 1919, acolo unde Bulova a avut o fabrica deschisa pana in anul 1983.
Ceasurile Bulova sunt cele care au lansat in anii 1960 celebrul mecanism Accutronic, care a devenit din ce in ce mai popular in anii ce au urmat.
Din anul 2008 Bulova Watch Company este un brand al companiei Citizen, alaturi de care continua sa faca istorie, iar impreuna sunt cel mai mare producator de ceasuri din lume.

Una dintre cele mai celebre linii de ceasuri produse vreodata de Bulova este Precisionist, o linie introdusa in anul 2010, despre care se crede ca are o precizie extraordinara de numai plus/minus 10 secunde pe an. Ceasuri originale Bulova Precisionist, dar si alte game celebre lansate de Bulova pot fi comandate si in Romania, la http://www.secundar.ro/, un magazin online care ofera siguranta shoppingului si garantia ca produsele cumparate sunt autentice fara doar si poate. La Secundar.ro, ceasurile de dama Bulova exista in variantele Bulov Precisionist, Bulova Dress Collection, Dress Duet, Crystal, Diamond, Sport, Sport Casual, Quartz Leather Strap. Pe de alta parte, domnii au de ales intre ceasuri Bulova din gamele Precisionist, BVA, Sport Adventurer, Bulova Dress, Bulova Leather Dress, ideale pentru personalitati diferite si stiluri de viata diferite.