De la service laptop la service tricou – hainele biometrice care te ajuta sa slabesti

Cum sa slabesti in mod eficient este una dintre intrebarile care si-au gasit raspunsul intr-un loc neasteptat: centrele service laptop. Nu am inventat la www.coreit.ro o dieta virtuala, dar s-a inventat tricoul biometric, care iti masoara semnele vitale pe masura ce faci sport si iti semnalizeaza cand sa cresti ritmul sau cand sa faci o pauza.

Tricoul biometric are senzori pe interiorul materialului, care capteaza o serie de semne vitale, precum pulsul, tensiunea, volumul respirator, frecventa respiratiilor si a pasilor, caloriile arse si intensitatea antrenamentului. Toate aceste date te ajuta sa ai un control complet asupra corpului tau atunci cand faci miscare, aratand nivelul de stres fiziologic – pe scurt, cat de mult iti soliciti organismul.
Toate aceste date sunt centralizate si apar pe smartphone-ul tau, astfel incat probabil ca vei face jogging pana la service laptop sector 3 de fiecare data cand dispozitivul electronic se va deregla. Poate ca la prima vedere, aceste tricouri speciale par un fel de moft, insa este foarte important sa iti poti controla exercitiile fizice si sa ajustezi intensitatea acestora, pe masura ce corpul oboseste. Controlul caloriilor este de asemenea foarte util atunci cand vrei sa slabesti eficient.
Si mai exista un motiv care te-ar putea face sa calci mai des pragul unui service laptop sector 3: tricoul are propria cutie neagra, in miniatura. Micutul aparat inregistreaza datele furnizate de tricou si atunci cand nu esti in aproprierea telefonului mobil si nu trebuie incarcat mai des de 2-3 zile. Designul ergonomic il face invizibil si usor de purtat, iar materialul de fabricatie este rezistent la apa.

Pentru moment, tricourile biometrice sunt disponibile online, pe diverse siteuri de specialitate, insa cu siguranta vor ajunge si in Romania in scurt timp, iar noi deja ne pregatim in service laptop sector 3 sa depanam aceste tricouri si sa ii ajutam pe clientii nostri sa le foloseasca potentialul maxim.