Jocuri cu ferme si jocuri barbie

Jocul este activitatea preferata de catre cei mici, si este bine stiut ca ar renunta la orice pentru acest lucru. Problema este ca fata de acum 20 de ani cand eram eu copil, locul jocurilor printre copii si cu copii a fost luat de cel a jocurilor online. Acest lucru face mai grea alegerea de catre parinte a jocurilor pe care cel mic poate sa le acceseze. Doua dintre sugestiile mele, pe care le voi detalia mai jos, sunt pentru jocuri care sunt atat distractive cat si educative pentru cei mici.
Daca vreti sa va responsabilizati copilul, precum si sa il invatati cat mai multe despre viata la tara va sugerez sa cautati jocuri cu ferme online. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de jocuri este Framvile care poate fi jucat pe platforma de socializare Facebook, dar sunt si jocuri mult mai simple, creeate special pentru copii. Aceste jocuri sunt utile mai ales pentru copii care traiesc in mediul urban, fara acces la ferme sau mediul rural. Copiii pot invata mai multe despre cum arata animalele, sunetele pe care le scot, despre plante, precum si despre felul in care acestea sunt hranite si cum sa aiba grija de ele.
Pentru fetite, recomand jocurile cu Barbie. Mereu ca fetita mi-am dorit o papusa Barbie, si cred ca acest lucru nu s-a schimbat nici pentru fetiteledin ziua de azi, asa ca daca nu va permiteti sa cumparati o papusa reala prea des, puteti sa ii faceti cadou fetitei voastre o papusa virtuala. Pe site-ul celor de la Barbie gasiti o multime de jocuri cu aceasta papusa care poate fi personalizata, precum si multe jocuri cu Barbie de imbracat. Cred ca este o activitate atat ieftina cat si distractiva si educativa pentru copil, ajutandu-l sa isi dezvolte abilitati cromatice si nu numai.
Mediul online ofera si alte variante de jocuri pentru copii, ramane doar sa le explorati, si sa le alegeti pe cele mai utile pentru educatia piticului vostru.