Ai nevoie de gauri perfecte? Cumpara masini de gaurit cu talpa magnetica

Gaurirea este unul dintre procesele cele mai importante din productia industriala de mobila. Piesele se imbina intre ele cu ajutorul suruburilor sau niturilor, care trebuie sa intre in niste zone speciale obtinute doar cu ajutorul gauririi. Orice gaura data gresit poate sa distruga intreg ansamblul construit, asa ca in productia de serie se folosesc masini de gaurit cu talpa magnetica, care permit gaurirea precisa a oricarui material lemnos sau feros pentru ca rezultatele obtinute sa fie impecabile.

Masinile de gaurit cu talpa magnetica au o constructie compacta, se pot folosi chiar si in spatiile restranse, au iluminare LED, ceea ce le face foarte usor de utilizat chiar si in zonele de productie unde lumina nu prea e buna. Aceste masini de gaurit cu talpa magnetica sunt de gasit fabricile care se ocupa cu obtinerea de constructii de hotel, in ingineria auto sau in mecanica, avand un maner reversibil care exista pe amble parti ale masinii. Talpa magnetica de la masini de gaurit cu talpa magnetica permite fixarea si stabilitatea marita a masinii, asigurand conditii de siguranta sporite. In general, masinile pot fi operate si cu o singura mana, are lant de siguranta ce permite si operarea pe verticala sau deasupra capului. De cele mai multe ori le intalnim pe santierele de constructii, unde se fac gauriri in serie, diametrele de gaurire ajung si la 127 mm in tevi de hotel, iar motorul puternic e ideal pentru gaurirea tevilor cu perete subtire si gros.

Turatia redusa influenteaza durata e viata a carotei, masina rezistand exploatarii fara necesitatea lubrifierii permanente. In plus, se poate transporta usor dintr-un loc in altul, se pot da un numar foarte mare de gauri intr-un timp scurt, garantandu-se perfectiunea fiecarei gauri. Depozitarea masinilor de acest fel este usoara, nu necesita conditii speciale, singurele cerinte fiind lipsa umezelii si un mediu fara particule ce ar putea distruge partile active ale masinilor.