De unde poti lua imbracaminte la preturi mici?

E deja un obicei pentru noi sa ne luam din cand in cand haine noi si sa ne mai schimbam garderoba. Avantajele cumparatului de imbracaminte la preturi mici sunt multiple, printre ele numarandu-se aspectul mai frumos al noilor articole vestimentare, eliminarea din garderoba a articolelor vechi si pline de microbi, care arata urat, dar si schimbarea mai usoara a tinutelor gratie modelelor mai multe aflate la dispozitie. Hainele noi le putem lua dintr-un magazin dedicat, dintr-un hipermarket sau, pentru cine nu isi permite, dintr-un second hand.

E adevarat ca riscurile la care ne expunem daca luam haine din second hand sunt mari, insa de multe ori calitatea hainelor de import este mult mai buna decat cea a hainelor autohtone. O imbracaminte la preturi mici nu e neaparat sa o luam dintr-un second si asta pentru ca magazinele online si hipermarketurile ofera discounturi foarte mari la final de sezon sau la inceput de sezon pentru vechile colectii, asa ca nimeni nu ramane fara noutati in garderoba. Se poate ajunge si la reduceri de 90%, uneori mai mari, la mai toate produsele dintr-o anumita categorie, pot exista foarte multe oferte cumulate care sa includa si articole gratuite, bonus la diverse cumparaturi in valoare de o anumita suma.

Haine mai ieftine se pot lua si dintr-un en-gros care vinde anumite produse si la „bucata”, preturile fiind de multe ori cele practicate de producator. Sau, in cazuri mai fericite, puteti lua articole vestimentare ieftine direct de pe site-ul producatorului, direct din fabrica, de la magazinul de desfacere directa. Preturile pot varia de la cateva zeci de lei la cateva sute de lei, in functie de modele si de calitatea materialelor si cusaturilor, insa economia facuta este considerabila.

Pe de alta parte, daca preferati second hand-urile, atunci e bine sa stiti ca tot ce luati de acolo trebuie igienizat la o curatatorie chimica ecologica si pus separat de restul hainelor pentru a nu exista riscul contaminarii imediate cu diverse bacterii sau microbi care mai raman in tesaturi.