Cum alegem un restaurant bun

Multe restaurante care organizeaza evenimente ar trebui sa fie in revistele cu cronici ample pentru ca tinerii casatoriti sau tinerii parinti sa stie pe urmeaza sa dea banii. Din pacate insa la noi in Romania, inca se merge pe criteriul “din ureche in gura” adica ce auzim spunem si la altii. Mai ales atunci cand suntem in cautare de restaurante nunti trebuie sa fim cat mai selectivi deoarece urmeaza dam o gramada de bani.

Cum alegem prin urmare un restaurant bun in care urmeaza sa ne petrecem cel mai frumos eveniment? Sa ne luam dupa gura targului? Sau sa ne luam dupa alti factori, precum cei calitativi? Sa ascultam de ceea ce zice lumea care s-a simtit bine la o petrecere sau sa luam in seama intrigile carcotasilor? De multe ori chiar si cronicile despre diverse restaurante bune gresesc si cu atat mai mult, chiar si cronicarii buni. Unii pot gresi laudand prea mult un restaurant prost iar altii pot gresi aducand cuvinte injurioase unor restaurante de prestigiu. La urma urmei totul este subiectiv si oamenii vorbesc numai din prisma lor, numai din propria experienta. Este normal insa si sa ne lasam influentati de ceea ce auzim dar sa si cercetam informatiile care ajung la noi, cat de putin. Prin urmare - ca sa alegi un restaurant evenimente bun, nu trebuie doar sa te documentezi citind tot felul de cronici sau luand in seama acuzatii, trebuie sa mergi si la sursa. Un restaurant bun va avea o primire placuta inca din prima clipa si u siguranta vom simti ca este locul potrivit in care putem sa sarbatorim un eveniment unic din viata noastra precum nunta sau botezul.

Iti mai dai seama ca restaurantul pe care urmeaza sa il alegi este unul bun si dupa meniu. Adica daca meniul este unul placut gustului si ochiului, cu siguranta si restaurantul este unul care se respecta.