Design-uri, nuante, stiluri

Fiecare sezon vine cu noi linii vestimentare, noi culori si designe-uri. Culorile sunt in stransa legatura cu starea noastra de spirit cat si cu vremea de afara. Chiar daca culorile neutre sunt, in general,  pe placul tau, vara aceasta soarele parca te invita sa renunti la stitlul tau consacrat si sa fii mai indrazneata si sa alegi nuante care stralucesc. In mod sigur, te-ai gandit acum la culori precum, galben, portocaliu, roz, e o vara in care te poti juca din plin cu diverse variatii din paleta coloristica.
Ma bucura aceasta emancipare a nuantelor si a stilurilor. Ma bucur sa vad ca sunt din ce in ce mai apreciati micii designeri de haine si accesorii handmade. Nu pot fi decat incantata sa vad atunci cand merg prin oras cum, in locul unor spatii undeai gaseai lipit pe geam un afis cu “ de inchiriat” sau de “vanzare”, gasesc acum scris deasupra “magazin imbracaminte”. Obisnuiesc sa intru in aceste buticuri pentru ca am certitudinea ca voi gasi doar creatii unice, fiecare cu o poveste de spus, ce asteapta cuminti sa fie luate si duse intr-o casa noua si  bineinteles, purtate. Poti sa alegi dintr-o mare varietate de obiecte vestimentare, de la accesorii la rochii de vara, fuste de diferite culori, chiar si la pantofi. Aceste magazine aduc un aer proaspat orasului, o culoare si un stil aparte. Parca te scot din monotonia cromatica si fac sa nu fii adepta spiritului de turma. Tindem sa urmam tenditele si in acest mod,  fara sa ne dam seaama,  riscam de multe ori sa semanam unii cu ceilalti, sa ne imbracam la fel, din aceleasi locuri, cu aceleasi culori.
Gaseste cat mai multe moduri pentru a te juca cu nuantele si design-urile dar fa-o in functie de personalitatea ta, de felul tau de fi. Asa vei fi remarcata si automat la moda pentru ca  frumusetea, creativitatea si bunul gust vor fi mereu in tendinte.