Cele mai ciudate joburi din lume

1. Tester pentru mancarea de caini. Exista oameni care sunt platiti sa guste mancarea de caini si asta zi de zi. Cu siguranta cand erati mici si voi v-ati intrebat ce gust are mancarea de caini, insa oamenii astia au reusit sa faca o cariera de succes din asa ceva…
2. Scriitor de notite. In special in facultate sau la facultatea de medicina, cu precadere. Pentru fiecare curs plata se face in functie de cat de mult a dictat profesorul si calitatea notitelor.
3. Dezlipitor de guma de mestecat de pe strada. Folosind intrumente speciale, angajatii curata guma de mestecat uscata din toate zonele stradale, inclusiv cele mai putin accesibile.
4. Determinator al sexului puilor. Cei care au un astfel de job sorteaza puii de gaina si ii impart in functie de sex-masculin sau feminin.
5. Recoltator de creiere. In multe restaurante asiatice se serveste creier proaspat. Ei, oamenii care au meseria de recoltator creiere scot creiere din cutia craniana a animalelor pentru a fi preparate asa cum trebuie.
6. Prinzator de furnici. Exista ferme de furnici care trebuie repopulate la un moment dat. Atunci intervine prinzatorul de funici, care se duce unde stie ca sunt musuroaie de furnici si aduce in „ferma” noi exemplare.
7. Cautatorii de mingi de golf. In timpul partidei de golf, foarte multe mingi cad prin ochiuri de apa, mlastini de pe terenul de golf. Exista oameni care le cauta pentru a readuce „in circuit”.
8. Specialist de telemarketing pentru cimitir. Jobul lui consta in a atrage clienti pentru inmormantari in cimitirul respectiv cu un discurs… cat mai convingator.
9. „Judecatorul de miros”. Unii lucreaza in industria parfumurilor si miros mostre, altii in industria produselor pentru igiena orala, si miros… gurile oamenilor…
10. Inspector de chipsuri. Verifica daca exista anomalii ale formei chipsurilor.
11. Spargator de oua. Jobul lui este sa separeu galbenusul de albus.
12. Inspector de zaruri. Verifica imperfectiuni sau „trucaje” aplicate zarurilor in cazinouri.