Cum iti alegi tricoul polo potrivit?

Sezonul calduros bate la usa facandu-si simtita prezenta din ce in ce mai mult, in fiecare zi. Din aceasta cauza piesa de rezistenta care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba este un tricou polo barbati. Insa, cand te regasesti in fata unui raft plin de tricouri de acest gen, de unde stii care este cel mai potrivit pentru tine? Ce nuanta ti se potriveste si care este marimea potrivita?!

Un tricou polo barbati are la origini camasa clasica dar, din punctul de vedere al confortului si al versatilitatii, este mult mai usor de purtat la diverse tinute in functie de momentul zilei.

Insa, ce trebuie sa stii atunci cand mergi sa achizitionezi un tricou polo barbati? Iata cateva sfaturi care iti fac mai usoara munca alegerii unui astfel de model.

In primul rand fii atent la croiala tricoului, aceasta trebuie sa fie in concordanta cu constitutia corpului. Inainte de a merge la cumparaturi si a alege forma unui tricou polo barbati analizeaza-ti silueta.
Trebuie sa stii ca, desi toate tricourile polo pentru barbati par sa fie la fel, exista anumite croieli care avantajeaza sau dezavantajeaza anumite siluete, totul pornind de la forma gulerului.
O alta regula de care trebuie sa tii seama in momentul in care alegi sa achizitionezi un tricou polo barbati, o reprezinta lungimea acestuia. Pana nu demult lungimea unui tricou era in stransa legatura cu marimea care se regasea pe eticheta acestuia. Acum insa, din dorinta acerba a confectionerilor de textile de a lucra mai mult, acestia aleg sa confectioneze aceste tipuri de tricouri la lungimi standard. Asadar, alege tricouri care sa se potriveasca in functie de conformatie corpului tau care sa nu fie nici foarte lungi nici foarte scurte.

Dupa ce te-ai orientat asupra a acestor lucruri importante in ceea ce priveste alegerea unui tricou polo barbati, poti accesa site-ul grandprix-originals.ro, unde cu siguranta vei gasi astfel de piese vestimentare pe gustul si conformatia corpului tau. Spor la shopping!