Cum sa accesorizezi cele mai comode salopete de vara

In sezonul cald cele mai apreciate produse ale www.ppt.ro sunt salopete de vara, deoarece sunt comode si usor de purtat. Insa modul in care le accesorizezi poate transforma scopul tinutei si o poate transforma din WOW in … mai bine sa vedem cum accesorizezi cu stil salopetele de vara.

Fiindca te imbraca complet, putine salopete de vara mai au nevoie de accesorii in numar mare; poti renunta la cureluse si coliere, insa trebuie sa dai atentie incaltarilor, deoarece acestea definesc tinuta.

Daca iti place sa porti salopete de vara largi, cu mult material, acestea iti vor sa un aer casual si pot fi transformate intr-o tinuta teen sau loose army, in functie de incaltari. Daca vrei sa mergi pe stilul grounge alege o pereche de bocanci inalti si lasa-i desfacuti at mai mult. Un rucsac va completa cu succes tinuta, iar daca ai o sapca uni, intr-o nuanta care se regaseste pe modelele tale de salopete de vara poart-o cu incredere.

Atunci cand vrei sa fii mai jucausa, alege o pereche de tenesi cu platforma sau tenesi fara toc, inalti pentru salopeta ta. Vei obtine un aer tineresc si foarte modern.

Daca preferi salopete de vara cu materiale fluide si diafane, precum matasea, incaltamintea poate merge pe stilul minimalist: slapi decorati cu un element supradimensionat, ori poti sa optezi pentru varianta mai eleganta: platforme cu toc din fibra naturala. Atunci cand porti o salopeta cu un decolteu adanc, in V, opteaza pentru o pereche de pumps de inaltime medie, care alungesc silueta si ofera tinutei un aer pretios, indeosebi daca modelele de salopete de vara alese de tine sunt din matase naturala.

Cele mai usor de accesorizat salopete de vara in ce priveste incaltamintea sunt cele cu pantaloni evazati, care ascund pantofii. La acestea poti purta orice fel de incaltaminte, jucandu-te cu tocurile si platformele pentru o inaltime impunatoare sau vice-versa.

In ce priveste bijuteriile, multe modele de salopete de vara sunt confectionate din materiale cu imprimeuri bogate, astfel incat tot ce mai poti adauga in mix sunt o pereche de cercei lungi si cateva bratari subtiri. Acestea este preferabil sa fie aurii sau argintii, cat mai simple. Totusi, la un cocktail care are loc seara sau un eveniment care impune o tinuta eleganta, alege pentru salopete de vara cercei tip candelabru, care completeaza bine un decolteu generos.