Mamaia – vechi si nou

Timp de multe decenii, statiunea Mamaia a fost considerata „perla litoralului romanesc” datorita plajei sale superbe, cu nisip fin, datorita apei, datorita foarte bunei amplasari a hotelurilor, dar si din multe alte motive. Astazi Mamaia este de la an la an intr-un continuu proces de transformare, astfel ca in fiecare sezon turistii care ajung aici sa fie intampinati de noi hoteluri in Mamaia, de noi restaurate, noi cluburi, noi locuri de distractie pentru copii, astfel incat orice turist ajunge aici sa se simta pe deplin satisfacut.

Vechile hoteluri din Mamaia, incepand din partea de sud si ajungand pana in nordul statiunii au fost renovate, reconditionate, in cea mai mare parte mobilierul vechi a fost schimbat, foarte putine fiind astazi hotelurile de evitat in zona Mamaia. Pe de alta parte, insa, noi hoteluri cu conditii si arhitectura moderna au aparut de o parte si de alta a strazii ce strabate Mamaia, atragand ca un magnet turistii, mai ales pe cei cu gusturi mai exclusiviste si pe cei care isi doresc altceva decat amintirea turismului litoral de odinioara.

Cu toate acestea, preturile pentru cazare in Mamaia variaza inca foarte mult, de la preturi foarte bune si pachete accesibile pentru vacante, pana la pachete de vacanta in conditii de lux la preturi accesibile unei categorii limitate de turisti. Pentru o oferta cat mai completa si mai avantajoasa pentru o vacanta la Mamaia, paradistours.ro a pregatit si pentru aceasta vara preturi dintre cele mai bune, la care se adauga si reduceri interesante. De asemenea, pentru ca tot mai multi turisti sunt atrasi de zona de nord a statiunii Mamaia, tot aici puteti gasi oferte si pentru aceasta zona, aflata in continua extindere. Aceasta este de altfel si zana in care se afla cea mai mare concentratie de cluburi de noapte exclusiviste si restaurantele cu meniuri incantatoare.