Produsele naturiste pentru bebelusi, mai sigure decat cele clasice

Viata bebelusului tau depinde in mare masura de ceea ce alegi sa-i dai si de modul in care stii sa ai grija de alimentatia lui, mai ales in primele luni dupa nastere. In locul produselor pe baza de substante sintetizate, foarte periculoase pentru corpul lui si pentru dezvoltarea lui normala se recomanda administrarea de produse naturale de calitate, bio, numai din plante si extracte din plante, fructe, care au o compozitie apropiata de cea de care au nevoie majoritatea bebelusilor.

Pe http://www.puterea-naturii.ro/, magazinul online cu cele mai mici preturi la produse de ingrijire si ameliorare a diferitelor probleme ale bebelusilor, aveti tot ce va trebuie pentru a-i face micutului viata mai usoara. Daca are colici ii puteti da un siropel special din plante, care regleaza tranzitul intestinal si alunga colicile suparatoare care nu-l lasa sa se odihneasca, dar si un supliment nutritiv natural. Ambele protejeaza ficatul si stomacul copilului, elimina flatulenta, colicile si diareea si amelioreaza durerile date de cresterea dintilor.

Pentru o piele catifelata si mereu sanatoasa puteti lua de la http://www.puterea-naturii.ro/ creme pentru bebelusi pentru corp si zonele cele mai expuse, care se pot usca, crapa, bogate in ulei de masline, nalba indiana, foarte bune antiinflamatoare si antibacteriene. Cea mai sensibila zona, funduletul bebelusului, este si ea usor de ingrijit cu produsele naturiste de la Puterea Naturii, care calmeaza iritatiile si dezinfecteaza zona cu ajutorul oxidului de zinc si vitaminelor naturale, extractelor de galbenele si musetel.

Hidratarea este importanta la varstele mici, asa ca bebelusul tau poate sa se bucure de o piele catifelata si foarte fina cu ulei pentru bebelusi de la Puterea Naturii, cu rol emolient si hidratant, numai bun pentru masaj sau pentru zonele unde aceasta vine in contact cu scutecul. Folosind astfel de produse naturale nu veti pune in pericol sanatatea micutului si ii veti asigura confortul de care are mare nevoie pentru a se dezvolta sanatos si armonios.