Modernizeaza-ti casa cu balustrade din inox pentru exterior si interior

Arhitectura cladirilor s-a schimbat mult in ultimii ani. Constructiile sunt mai complexe, detaliile arhitecturale mai impunatoare, iar materialele folosite sunt alese pe spranceana pentru ca exista foarte multe oferte si tipuri de structuri si texturi disponibile oricand pe piata. In arhitectura cladirilor, atat in interior, cat si in exterior, au inceput sa se foloseasca din ce in ce mai des balustrade din inox, atat pentru rezistenta la coroziune si conditiile climatice, cat si aspectului estetic care face sa se incadreze perfect in orice decor.

Balustradele din inox sunt simplu de intretinut, se pot sterge cu diverse substante fara sa rugineasca, oferind eleganta si un plus de valoare oricarei locuinte. Protectia si siguranta sunt garantate, structura lor solida contrastand cu rafinamentul si finetea detaliilor pe care le pot incorpora. Avantajele oferite de balustradele din inox sunt estetice si practice in egala masura, oferind un aspect placut oricarui colt din incapere.

Balustrade de inox de la INOX STYLE

Pe cele mai bune si mai diverse le puteti gasi in oferta INOX STYLE, o firma care se ocupa de confectionarea de balustrade si scari din inox. Inoxul rezista foarte bine oricaror presiuni si variatii de temperatura, modelele de balustrade din inox putand fi realizate in functie de cerintele clientilor. Balustradele de interior comercializate de INOX STYLE au un design deosebit, sunt ideale pentru hoteluri sau locuinte si birouri, impunand o nota eleganta si rafinata oricarei incaperi. Pe langa aceste aspecte, balustradele de exterior reusesc sa schimbe aspectul, fiecare model ales regasindu-se in stilul arhitectural general al caselor.

Ca sa reziste conditiilor mai „vitrege” din exterior, inoxul din care sunt facute balustradele va fi tratat cu nichel si crom, iar curatarea lor sa se faca cu diluant si alcool. O categorie aparte de balustrade vandute de INOX STYLE sunt cele din otel vopsit in camp electrostatic, vopseaua folosita fiind de tip alchihidic. Pentru orice tip de balustrada puteti sa va consultati cu echipa firmei si sa schimbati designul sau modul in care sunt gandite pentru a se integra perfect in locuinta dumneavoastra. Flexibilitatea si ideile ingenioase ale echipei va vor garanta o achizitie perfecta pentru dumneavoastra!