Timpul – un element pretios pentru fiecare

Ceasurile Casio sunt produse evoluate din punct de vedere tehnic si au unele caracteristici uimitoare care se dovedesc utile in viata de zi cu zi. Temperatura, presiunea atmosferica, altitudinea si chiar pozitia GPS - un ceas Casio de ultima generatie poate masura toate acestea si chiar mai mult. Inovatia este forta care conduce firma si aceasta a dat lumii ceasurilor multe concepte noi care sunt folosite azi pe scara larga.

In anii 1980 a castigat popularitate pentru vanzarea ceasurilor cu calculator, apoi a creat ceasuri care puteau afisa timpul pentru fusuri orare diferite. Acesta a fost, de asemenea, unul dintre primii producatori de ceasuri cu cuart si cristale, ambele digitale si analogice, insa lista lor de realizari este nesfarsita. Aceste produse avansate sunt un salt inainte inceea ce priveste designul si tehnologia. Cea mai mare parte dintre cele din gama sport arata neconventional cu ecranele lor digitale, o reflectare a tehnologiei avant-garde. Brandul face ceasuri pentru barbati, femei, ceasuri unisex si ceasuri sport. Compania este intr-un proces continuu de inventare si reinventare a calitatii produselor, de conservare a originalitatii constante, astfel incat sa livreze idei neasteptate pentru clienti. Pentru sportivii de performanta, Casio are o serie de ceasuri proiectate pentru a efectua masuratori de mare precizie. Unul dintre cele mai bune modele este Gear Casio Sport.

Functiile sale depasesc doar simpla masurare a timpului si este incarcat cu caracteristici utile in aer liber, cum ar fi date despre luna, termometru, indicator al pestilor, si in plus, acest ceas este rezistent pana la 200 de metri adancime in apa. Pentru femei seria LW 201 ofera comoditatea unui ceas digital si fiabilitatea unei baterii de 10 ani si care face ca acest ceas sa fie partenerul perfect de antrenament epntru doamnele care doresc sa se mentina in forma pe termen lung