Asculta Radio Iasi si afla primul ce mai e nou in Iasi si in Moldova

Un om informat e un om puternic. In Moldova, Radio Iasi, cel mai ascultat radio regional, stie acest lucru din experienta si ofera permanent cele mai bune informatii si stiri iasi actualizate, obiective, documentate, argumentate. De dimineata si pana seara, in grupaje informative bine structurate sau sub forma de „pastila”, cele mai noi stiri iasi si regionale, nationale, internationale sau din lumea sportiva, din trafic se fac auzite pe frecventele Radio Iasi.

Acoperind toate domeniile principale de interes, Actualitate, Cultura, Economic, Social, Politic, Educatie, Life, Radio Iasi va tine la curent in permanenta cu toate informatiile care v-ar fi utile si va aduce la cunostinta stiri iasi in orice moment al zilei, exact atunci cand aveti nevoie de informatia respectiva. Jurnalele principale ale zilei fac o trecere in revista a celor mai actuale evenimente intamplate in Iasi si in toata Moldova, in vreme ce Dj-ii raspunzatori de fiecare emisiune sau rubrica din cursul zilei va ofera ceas de ceas stiri iasi si regionale actualizate si documentate serios si cu simtul raspunderii. Pentru cine nu are acces la un radio poate vedea ultimele stiri si evenimentele in desfasurare pe portalul radioiasi.ro, la categoria Stiri si Life cu un simplu click pe fiecare stire de interes.

Informatiile din stiri sunt legate de tot ce misca in Iasi si in Moldova, fiind completate de rubrici despre evrei – Radio Iasi are singura emisiune despre viata comunitara evreiasca -, ucrainieni, rusi lipoveni, rromi, copii, istorie, traditie si cultura populara. Stirile online sunt presarate cu interviuri interesante, deosebite cu personalitati ale Iasului cultural sau muzical, cu oameni de valoare ale caror pareri conteaza pentru viitorul regiunii Moldova. Actualitatea din Moldova e racordata permanent la cea internationala, prin stiri diverse despre probleme si evenimente din plan extern care ar putea influenta soarta romanilor. Doar cu Radio Iasi esti informat secunda de secunda despre realitatea pe care o traiesti zi de zi, prin stiri care se aud in FM, AM si online!