Vrei sa oferi clientilor o cafea lavazza de calitate?

Cum ar fi sa te trezesti intr-o tara a cafelei in care bautura ta prefera din fiecare dimineata ar curge lin in pahare si cescute, unde boabele ar salta de bucurie si de abia ar astepta sa fie rasnite. Cum ar fi daca aroma impecabila si unica de cafea lavazza ti-ar dezmierda simturile si te-ar purta departe, in tinuturile indepartate ale Italiei.

Cu aparatele de vending de la Nordexim Coffee Services (www.nordeximcoffee.ro) poti avea o cafea lavazza fierbinte si savuroasa oriunde, tara cafelei fiind acolo unde simti aroma de cafea italiana originala, chiar in preajma ta. Printre primele firme care au adus ideea de aparat de vending in Romania, Nordexim Coffee Services a reusit in doar 10 ani sa introduca pe piata peste 5000 de aparate de vending. De departe, cel mai bun produs al companiei este sistemul de cafea Lavazza Blue, „cea mai buna cafea disponibila pe segmentul vending”. Cam toate aparatele de vending de la www.nordeximcoffee.ro ofera o cafea lavazza clientilor prin intermediul unor capsule Lavazza din sistemul premium LAVAZZA BLUE (Best Lavazza Ultimate Espresso), dotat cu un mecanism de preinfuzie ce asigura prospetimea si savoarea intensa in fiecare portie. Astfel, se obtine unul dintre cele mai bune expresso Lavazza pe care le poti oferi celor care adora cafeaua italiana. Atmosfera controlata din capsulele de cafea lavazza garanteaza aroma neatinsa si o cafea energizanta, proaspata de fiecare data.

O alta varianta de aparat de vending este cel de „cafea boabe&instant”, cu un cost mic de achizitionare, insa un randament crescut. Poate prepara cafea boabe Lavazza, cafea instant cu ajutorul automatelor Necta, automate care ofera posibilitatea functionarii autonome, avand rezervoare de apa, sau se pot racorda la reteaua de apa, avand filtre speciale. Pe langa cafea lavazza simpla, automatele, aparatele de vendig, pot sa ofere si ceai, ciocolata calda, cafea decofeinizata.

Comanda chiar acum un aparat de vending si vei avea un profit garantat gratie aromei si calitatii impecabile a produselor oferite!