Radio Iasi iti prezinta conditiile meteo din Iasi actualizate in timp real

Vremea e schimbatoare. Azi e cald, maine e rece, ploua sau ninge. Garderoba ta e destul de bogata, asa ca te poti imbraca in functie de vreme, insa trebuie sa stii mereu si cum va evolua aceasta.

Cu Radio Iasi, cel mai ascultat radio regional, prin intermediul meteo iasi, vei sti in fiecare minut cum va fi vremea in urmatoarele doua sau trei zile sau cat de rece/cald va fi in seara in care ai programata o intalnire speciala. Prognoza meteo iasi este disponibila pe site-ul http://radioiasi.ro/ in formatul cu minime si maxime zilnice, intr-un gadget atragator, usor de urmari, care afiseaza, pe langa minimele si maximele din fiecare, si prognoza meteo iasi legata de prezenta norilor si sansele de ploaie. Cu un simplu click pe tabelul cu prognoza meteo iasi pe cinci zile puteti afla informatii despre presiunea atmosferica, vreme pe fiecare interval orar, viteza vantului sau conditiile atmosferice pe cinci zile. Daca nu sunteti familiarizati cu noile tehnologii si internetul, rubrica meteo iasi se regaseste la finalul fiecarui jurnal al Radio Iasi, continand informatii meteo relevante si actualizate in timp real, confruntate cu prognoza ANM pentru ca dvs. sa stiti exact cum va fi vremea in urmatorul interval de timp si sa va organizati activitatile in asa fel incat sa evitati perioadele cu vreme severa.

Prognoza meteo online poate fi distribuita si pe paginile de Facebook, Twitter, Google+, pe e-mail, in asa fel incat si prietenii dvs. sau cunostintele sa afle in timp real daca vremea se strica sau cat de cald va fi in zilele in care vreti sa va intalniti la o terasa sau pe o faleza. Informatiile meteo sunt actualizate la fiecare refresh al paginii dedicate prognozei meteo, sunt usor de parcurs in mai putin de cinci secunde si deosebit de importante pentru deplasarile dvs. sau pentru planificarea unor intalniri, petreceri in alt loc decat acasa.