Cei mai importanti pasi de urmat pentru invitatii de nunta reusite

Alegerea unor invitatii de nunta e intotdeauna cel mai greu pas pe care mirii trebuie sa-l depaseasca pentru a continua cu organizarea celorlate detalii ale nuntii. Un detaliu omis, un text prost conceput, o ruda uitata, si invitatii nu vor mai veni in numar asa de mare la nunta.

Ca sa nu cadeti in capcana alesului de invitatii la nimereala pentru ca nu mai aveti timp, iata cateva sfaturi foarte utile atunci cand trebuie sa alegeti invitatiile de nunta. Ganditi-va la stilul nuntii dvs. Daca e formala, atunci si fiecare dintre invitatii de nunta trebuie sa fie formale, textele sa nu aiba nici un fel de artificii si sa fie obiective. Daca e una casual, atunci, in functie de invitati, puteti strecura si o gluma subtila si puteti face texte creative, haioase, care sa smulga un zambet oricarui invitat. Important este si locul de desfasurare al nuntii, daca e pe plan local, daca are loc in alt oras, daca e la un local cu pretentii sau e intr-unul mai modest. In functie de alegere, aceste invitatii de nunta pot sa fie mai de lux sau mai simple, pentru a nu lasa impresia ca evenimentul va fi unul cu mare fast si deosebit de pretentios. Un alt element la care trebuie sa va ganditi e si stilul vostru personal. Daca sunteti niste oameni moderni, care va place sa fiti bine ancorati in realitate, atunci invitatiile de nunta trebuie sa reflecte exact acest stil, modern – gasiti cateva modele foarte reusite de invitatii de nunta moderne si haioase pe happycards.ro, magazinul online cu cea mai mare colectie de invitatii pentru nunta si botez. Daca sunteti traditionalisti, atunci pe happycards.ro aveti invitatii clasice, papirus si unicat care va pot pune in valoare stilul sobru, cultivat, clasic.

Tematica nuntii e iarasi importanta in alegerea invitatiilor, ea trebuind sa se regaseasca atat in designul acestora, cat si in textele printate. Pretul variaza in functie de hartia sau cartonul si calitatea acestora, de metodele de imprimare folosite, de cata hartie sau carton e folosit, cate insertii sau indoituri sunt necesare pentru a ajunge la forma dorita – de exemplu, invitatiile unicat sunt mai greu de facut si necesita mai multa migala decat cele clasice, de unde si pretul un pic mai mare. La comenzile de pe Happy Cards care depasesc 250 de lei, transportul e gratuit si se va prin curierat rapid, fie in 24 de ore, pentru comenzile ce trebuie onorate urgent, fie in maxim trei zile de la preluarea comenzii, pentru cele care trebuie sa ajunga doar „la timp”.