Gaseste cel mai bun si mai ieftin rca

Drumurile din Romania pe care sa se circule decent si sigur sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire. Groapa langa groapa, curbe nesemnalizate, drumuri asfaltate prost, cam asta vad soferii care circula mai multisor prin tara. In conditiile acestea nici nu e de mirare ca accidentele nu mai contenesc sa se produca, ranitii apar pe banda rulanta, inmormantarile nu mai contenesc nici ele.

Pierderile de vieti omenesti si ranirile grave sau usoare sunt insotite si de avarii grave ale autoturismelor, care, in multe cazuri, nici macar nu sunt asigurate. Un simplu rca ii poate scuti pe soferi de plata a mii de euro si asta pentru ca, desi preturile sunt mari la polite, riscurile asigurate si despagubirile acopera majoritate pagubelor intalnite de obicei. Inainte ca pe Internet sa poti face orice, sa platesti, sa fii platit, sa cumperi, sa trimiti cadouri, soferii erau obligati sa mearga prin oras si sa piarda timpul cautand cele mai bune oferte de rca mai ieftin, apoi sa semneze politele si sa rasufle usurati. Acum, rca online rezolva imediat problema alergaturii si ofera un instrument foarte bun pentru a compara rapid si a alege in cunostinta de cauza. ROMASIG Broker de Asigurare, prin site-ul romasig.ro, permite cumpararea de rca online rapid si sigur, direct de pe site. Cu peste 15 ani experienta, ROMASIG are cele mai ieftine polite rca, pe care le puteti comanda in maxim 3 minute, operatiunea simpla necesitand doar completarea datelor din talon intr-un calculator online conectat in permanenta la 12 societati de asigurare. In acest fel, veti avea pretul cel mai bun de pe piata in acel moment, cele mai bune oferte de la toate firmele de asigurare, singurul lucru care va ramane fiind sa alegeti pe cea care va convine.

Comanda facuta se plateste la livrare sau cu un card bancar, exista posibilitatea setarii unei alerte pentru a va reaminti ca aveti de reinnoit polita rca cu sapte zile inainte de expirarea ei. La orice ora puteti obtine si consultanta gratuita prin orice mijloace moderne de comunicare – char, messenger, e-mail, prin telefon, livrarea e gratuita, in 24 de ore, in Bucuresti si Craiova, iar in provincie e gratuita doar daca politele comandate depasesc 149 de RON. Doar in aceasta perioada ai si o reducere „calduta” de 5% la orice RCA incheiat prin ROMASIG.