Ce reguli urmam in materie de vestimentatie

Cu siguranta toata lumea vrea sa fie fashion, in special vara, cand ziua este mai lunga si avem timp mai mult sa ne afisam cu vestimentatii diferite.

Ce sa purtam insa, este destul de greu sa alegem deoarece moda nu mai este fixa si nimeni nu ne mai impune nimic. Dimpotriva cu cat suntem mai excentrici - cu atat iesim mai mult in evidenta si cu atat suntem mai mult admirati.

Problema apare atunci cand exageram si devenim ridicoli. Prin urmare - in fashion, in ziua de azi, o singura regula trebuie urmata si anume aceea de a nu fi ridicol. In vara lui 2015, daca ceva este la moda, atunci cu siguranta acel ceva incepe cu franjuri.

Din cate se poate observa pe strada, tinerele domnisoare au adoptat deja tinute cu franjuri, maieuri impodobite in partea superioara cu aceste frumoase accesorii, dar si rochii lungi sau scurte care lasa sa se vada picioarele tot mai bronzate.

Un aspect trebuie insa mentionat, si anume - faptul ca franjurii se pot asorta cu blugi, pantaloni scurti dar nu cu accesorii elegante.

Acestea nu sunt decat o piedica in calea armoniei vestimentare. Si daca tot purtam franjuri, fie la o vesta, fie la un tricou, la rochie sau fusta, atunci merita asortata o palarie gen cowboy, care sade atat de bine la partea feminina, deoarece ele reusesc sa indulceasca trasaturile dure ale acestui accesoriu de nelipsit intr-o tinuta western.

Pentru persoanele care prefera insa acea parte din fashion mai sweet si mai eleganta, trebuie mentionat ca se poarta foarte mult materialele vaporoase, rochiile din chiffon, florile, atat pe imprimeuri cat si ca accesorii iar daca salopetele au fost la moda candva insa de blug, vara aceasta revin salopetele insa sub o alta forma si anume una vaporoasa, mai vesela, mai comoda si mult mai practica, ce poate imbina utilul cu placutul si cu stilul sexi.