Ce sandale ieftine se poarta vara asta si ce functie au?

Femeile au doua lucruri pe care nu ai cum sa determini sa le schimbe vreodata: adora sa cumpere posete, genti, cat mai multe genti si iubesc sa vada dimineata dulapul cu incaltaminte plin de tot feul de pantofi si sandale ieftine, scumpe, cizme. Nevoia femeilor de schimbare, de versatilitate, confort, o incredere in sine care are nevoie mereu de stimulente sunt printre motivele care le determina sa caute mereu ceva nou, ceva diferit, care sa le scoata din anonimat.

Pentru ca e vara inca si se poarta mai peste tot sandale ieftine si scumpe de toate formele si tipurile, care scot in evidenta picioarele domnisoarelor ar fi bine sa stiti si cam ce se poarta sezonul asta si cam cat de importante sunt sandalele pentru tinuta feminina. Incepem cu importanta sandalelor pentru femei. Vara, fiind foarte cald, sandalele au in primul rand o functie utila, practica, de a permite aerisirea piciorului, pielea sa respire in voie, iar miscarile sa se faca natural si foarte simplu. In al doilea rand, sandalele pot completa foarte frumos o tinuta eleganta, scotand in evidenta partea de jos a piciorului si atragand atentia inspre miscarile de o finete desarvarsita, tipic feminine.

Revenind la ce se poarta vara asta, trebuie sa stii ca merg de minune espadrilele, care merg asortate la orice, pantaloni, o fusta, o rochita sexy. Daca sunt alese cu cap, si din punct de vedere cromatic si cu foarte multe imprimeuri inedite, niste sandale ieftine pot sa fie o modalitate simpla si eficienta de imbunatatire a tinutei casual sau celei de seara. De asemenea, sandalele se asorteaza perfect cu blugii evazati, merg bine si sandalele gladiator, sabotii din orice material.

De retinut ca sandalele gladiator sunt oarecum legate de stilul bohol, asa ca trebuie sa aveti grija la asortare. Per total, sandalele pot sa fie purtate oriunde, asortate la tinute extravagante sau simple, fara insa a exagera cu nuantele si cu modul de combinare a pieselor vestimentare care merg cu ele.