7 trucuri pentru a face ca imbracamintea ieftina sa para scumpa

Pentru majoritatea dintre noi, cheltuielile de mii de lei pe haine vor fi intotdeauna un vis. Dar asta nu inseamna ca nu ne putem face propriile noastre produse ieftine sa arate ca adevarate capodopede ale designerilor.

Crezi sau nu, sunt o multime de modalitati prin care poti face diferite combinatii, astfel incat hainele tale sa arate mai scump, si nu te va costa o avere. Trucuri la fel de simple ca schimbarea nasturilor de pe un articol de imbracaminte ieftina dama, ii pot schimba total aspectul, in timp ce aruncarea unei centuri peste o rochie ieftina, este aproape intotdeauna decizia corecta.

In timp ce este important sa stii ce elemente sa nu adaugi pe haine, la fel de important este sa stii ce piese nu iti solicita sume mari de bani.

Pentru a te ajuta sa faci hainele sa arate mai scump, iata cateva sfaturi pe care ar trebui sa le urmezi atunci cand vrei sa arati bine:

1. Alege marimea corecta: un tricou de 20 de lei poate parea instantaneu mai scump, daca este perfect echipat pentru corpul tau.

2. Investeste in bijuterii: un inel cu declaratie, un colier sau o bratara fixa poate face orice tinuta iasa in evidenta.

3. Pastreaza pantofii in forma: este usor sa uzezi incaltamintea. Opreste la cizmar pentru a inlocui talpa si a-i da luciu.

4. Investeste intr-o haina de calitate: jacheta este primul lucru pe care oamenii il vad, asa ca alege sa cumperi una calitativa. Astfel, nu va conta ce porti dedesubt.

5. Cand esti in dubii, cumpara negru: Culorile inchise tind sa fie mai scumpe, pentru ca nu poti vedea imperfectiunile indeaproape. In plus, negrul te salveaza din orice situatie.

6. Apeleaza la un fier de calcat: satinul incretit nu arata chic.

7. Depoziteaza piesele in mod corespunzator: agata puloverele tricotate largi pe umerase de sarma ca sa se poata intinde. Daca asezi imbracamintea in mod corect, ea va atarna pe corpul tau exact in modul in care a fost impachetata.