Promotii la bocanci si articole de munte

Atunci cand vrei sa mergi la munte sau in expeditii forestiere trebuie sa stii ca inainte de toate documentatiile cu privire la trasee si clima, e bine sa iti achizitionezi un echipament adecvat. Iar asta inseamna nu numai incaltari ci si imbracaminte. 

Cu totii stim ca echipamentele de munte sau cel putin cele sportive sunt foarte costisitoare, insa puteti gasi online si produse mai ieftine, precum pe site-ul camping-outdoor.ro unde puteti beneficia de promotie bocanci, la cele mai bune preturi si calitatea cea mai potrivita. De regula cei mai buni bocani pentru munte trebuie sa indeplineasca cateva conditii pentru a va putea fi intr-adevar de ajutor, iar intre acestea amintim: sa fie aderenti, talpa trebuie sa aiba o suprafata care sa ajute la aderenta, sa nu fie alunecoasa pentru a putea da stabilitate piciorului, sa nu fie nici prea grea si desigur sa reprezinte siguranta. Talpa bocancilor de asemenea trebuie sa fie facuta dintr-un material usor care sa dea un plus de confort piciorului si ideal e sa permita si aerisire. O alta conditie pe care trebuie sa o indeplineasca o pereche de bocanci buni pentru trekking sau in general pentru activitatile de outdoor este reprezentata de impermeabilitate. In general mai ales pe munte, se ivesc trasee care prezinta un grad ridicat de umiditate si e imposibil sa nu fie macar un rau de traversat. De preferat este sa nu ne udam la picioare mai ales daca ploua, deoarece senzatia de disconfort este destul de mare atunci cand intervine si oboseala. 

Ideali pentru drumetii sunt si bocancii care au o inaltime adecvata, sa permita stabilitate piciorului, sa nu fie nici prea incomozi, insa sa ofere si libertate de miscare. de regula sunt preferati bocancii peste glezna si cu fermoar deoarece ei pot fi usor de scos din picior si asigura si protectie.