Cat de eficiente sunt spoturile led?

Iluminatul cu led a fost privit la inceput cu scepticism de catre cei care nu concepeau viata fara becul cu incandescenta, clasicul „de 60” sau „de 75”. Pe masura ce tehnologia a evoluat si ledurile au inceput sa fie folosite, in afara de produsele electrocasnice, televizoare si monitoare PC, si la iluminarea in spatii publice, in interior, exterior, din ce in ce mai multi fani ai becului clasic si-au schimbat parerea.

O varianta pe care o regasim in mai toate birourile si casele sau apartamentele oamenilor este spotul led. Un spot led concentreaza fasciculul de lumina in jos, permitand iluminatul unui anumit obiect, mobilierului sau unui spatiu inchis, de tipul dulapului. Pe internet veti gasi o multime de oferte destul de piperate de spoturi led, unele mai bune, altele mai slabe din punct de vedere calitativ. Dintre acestea, cea mai buna este cea a http://vreauled.ro/, un magazin online care are in spate o echipa cu peste 20 de ani experienta in domeniul electricitatii. Orice spot led de 3, 7 sau 12W achizitionat de pe site e foarte usor de montat – se poate chiar inclina la 30 de grade, consuma infinit mai putin decat becul incandescent, este din aluminiu si are un radiator special gandit pentru racire. Riscul de incendii produse de supraincalzire – cum se mai intampla la becurile cu incandescenta – este zero, spotul led dureaza mai mult – becul se schimba mai rar, nu contine mercur sau plumb.

Pe de alta parte, un spot led nu va atrage niciodata insectele, nu va emite caldura si nu va incalzi camera – o problema reala mai ales pe timpul verii. Iluminitatul va fi de calitate, mai apropiat de lumina naturala - se poate regla intensitatea iluminatului la unele modele, iar aprinderea si stingerea sunt instantanee – chiar daca se aprinde si se stinge si iar se aprinde, functionare spotului led va fi una normala. Preturile spoturilor led prezente in oferta vreauled.ro pornesc de la 33 de lei si ajung pana la maxim 93 de lei, in functie de putere, caracteristici si numarul de leduri. Livrarea comenzilor se realizeaza prin curierat rapid-produsele cumparate ajung in 24 de ore, maxim 48 de ore. Schimba-ti viata si ai grija de vederea ta chiar acum! Comanda si tu spoturi led de la vreauled.ro!