Utilizari ciudate ale sangelui

Teorii antice despre „astronauti”. Tipurile de sange nu sunt inca intelese pe deplin de oamenii de stiinta, asta pentru ca au fost descoperite de abia in 1901. Iar cand nu prea ai avut timp s-o explorezi in totalitate, o astfel de descoperire va fi luata in vizor de n pseudo-cercetatori care vor vorbi despre ea in lucrarile lor. Pentru cei care nu cunosc nimic despre teoria antica a astronautilor, sa spunem ca extraterestrii au venit pe planeta noastra cu mii de ani in urma si au influentat dezvoltarea omenirii, impartasind tehnologia cu noi si chiar „respirand” cot la cot cu oamenii.

O gramada de oameni sunt convinsi ca micutii verzi, cu ochii mari si negri, traiesc inca printre noi. O teorie bizara e cea a tipului de sange. Grupa sanguina Rh este unul dintre cele 33 de sisteme de grupe sange-definita ca fiind fie Rh pozitiv, fie Rh negativ. Distinctia e importanta nu numai in cazul unei transfuzii, ci si in cazul sarcinii uterine. Cand o femeie cu Rh negativ ramane gravida si poarta in pantec un copil cu Rh pozitiv, exista riscul crescut sa se manifeste boala Rhesus. Celulele din sangele mamei dezvolta anticorpi impotriva sangelui copilului, de unde si nasterea copilului cu anemie si icter. Medicina moderna rezolva rapid problema fara complicatii din stadii timpurii de dezvoltare a fatului. Acest fapt medical a dus la o teorie iesita din comun. Sangele cu Rh negativ e de origine reptiliana-toti care avem Rh negativ ne tragem dintr-o rasa extraterestra care a trait alaturi de noi cu mii de ani in urma.

Boala Rhesus se datoreaza chiar acestei conexiuni dintre mama cu Rh negativ si extraterestru. Un Rh negativ al sangelui si o teorie reptiliana pot genera si ipoteze legate de presiunea sanguina si temperatura diferite de cele umane, camuflaj, chiar o coada sau hiper-vedere.