Cum se aplica corect oja semipermanenta si cum scapi de ea?

Vrei sa arati bine in orice situatie? Ai un job care nu prea iti permite sa fii mereu la salonul de manichiura-pedichiura? Atunci oja semipermanenta este cea mai buna solutie pentru tine. Culori vii, stralucitoare, nuante diverse si usurinta aplicarii si renuntarii la ea sunt doar cateva avantaje clare ale ojei semipermanente.

Pentru ca oja semipermanenta este de preferat sa se asorteze stilului vestimentar sau cromaticii articolelor vestimentare, alegerea ei trebuie sa ia in seama culorile neutre, clasice-negru, rosu, ciocolatiu, gri inchis etc. Timpul care nu e de partea ta si costurile prea mari de la salon te determina de multe ori sa incerci acasa, cu manutele tale, pe manutele tale aplicarea ojei semipermanente. Nu este imposibil de facut, e chiar usor si nu necesita decat putina indemanare, rabdare, dar si o lampa UV pentru unghii. In primul rand, inainte de a aplica oja semipermanenta trebuie sa pilesti unghia, sa impingi cuticulele si sa deshidratezi. Apoi se aplica gelul si se usuca 30 de secunde cu lampa LED sau mai mult, aproximativ 2 minute cu lampa UV. Aceleasi miscari le faceti si pentru al doilea strat aplicat, cu grija mare sa nu atingeti cu oja cuticulele. In final, dupa ce s-a uscat bine gelul se aplica oja semipermanenta si iar se usuca 30 de secunde la LED sau 2 minute la UV. Dupa ce a fost aplicata oja semipermanenta se sterg unghiile cu solutii speciale pentru eliminarea reziduurilor lipicioase.

La indepartare, se elimina sigiliul cu pila, se impacheteaza unghiile cu solutie de indepartare oja si se asteapta 10 minute. Apoi se indeparteaza gelul de pe unghii cu impingatorul de cuticule. Pentru a va reusi operatiunile de pe gelurideunghii.ro puteti sa luati cele mai bune oje semipermanente de la IBD si China Glaze, dar si tot ce va trebuie pentru finisare si pregatire, culori, colectii, kituri. De asemenea, aveti la dispozitie in oferta si accesorii si geluri IBD, dar si oja obisnuita cu nuante diferite.