Cumpara combine frigorifice Zanussi si nu mai ai grija depozitarii cantitatilor mari de alimente

Ai nevoie de electrocasnice eficiente pe care sa te bazezi oricand? Iti doresti aparate frigorifice de calitate si rezistente in timp, usor de intretinut si cu un consum mic de energie electrica? Intra chiar acum pe rombiz.ro si gasesti combina frigorifica zanussi de la magazinul de electrocasnice Rombiz si multe alte produse din aceeasi categorie, de la cei mai buni producatori de aparatura electrocasnica de pe piata de profil.

Spre deosebire de un frigider care nu iti ofera prea multe posibilitati in privinta depozitarii unor cantitati mari de alimente, combinele frigorifice cu 1 compresor sau 2 compresoare, cum e si combina Zanussi ZRB36101WA, au volumul total peste 300 de litri, volumul congelatorului de peste 100 litri si clasa energetica A+, de unde si eficienta sporita. Modelul amintit are trei rafturi in frigider pentru a putea sorta alimentele depozitate si a le aranja in frigider in functie de nevoi si de tipul lor, trei suporturi pe usa, un compartiment pentru fructe si legume si suport pentru oua. Sistemul de dezghetare este automat la ambele compartimente, congelator si frigider, capactitatea de congelarea este de 4 kilograme pe 24 de ore, congelatorul are si trei compartimente suficiente pentru depozitarea diverselor categorii de alimente proaspete.

Usile sunt reversibile, termostatul reglabil garanteaza obtinerea unor temperaturi de congelare si depozitare potrivite fiecarei perioade din an, garantia este de 24 de luni. In plus, producatorul Zanussi ofera si service autorizat pentru produsele sale si garantia functionarii ireprosabile a articolelor pe o perioada indelungata, piesele folosite sunt mereu de calitate si respecta standardele de calitate de pe piata.

Daca veti cumpara combina frigorifica de la Rombiz veti avea transport gratuit, posibilitatea returnarii daca produsul are defecte sau nu corespunde asteptarilor dvs. si un pret hit de doar 1.391,99 de lei. Schimbati-va chiar acum vechiul frigider cu noua combina frigorifica Zanussi de la Rombiz si veti observa diferenta inca din primele zile de functionare.