Pregateste-te pentru iarna cu produsele naturiste

Schimbarile bruste de temperatura si trecerea de la un sezon mai cald, toamna, la unul foarte rece, iarna, pot duce la tulburari grave in functionarea sistemului imunitar si la imbolnaviri care ne-ar putea strica cheful de viata si de distractie. Pentru a evita aceste probleme normale in aceasta perioada din an trebuie sa ajutam organismul sa isi ia energia necesara pentru a lupta cu orice pericol.

Cea mai bun sursa de energie, cu efecte stimulante la nivelul sistemului imunitar, o reprezinta doua produse naturiste de calitate, pe care le puteti lua si de pe probiolife.ro, magazin naturit cu o gama larga de articole 100% naturale, cu un raport calitate-pret remarcabil: laptisor de matca si pastura. Laptisorul de matca sau elixirul tineretii este un produs 100% natural produs de albine, continand o multime de substante nutritive deosebit de eficiente pentru tratarea unor boli comune, dar si pentru infrumusetarea si intretinerea organismului. Este un excelent antibacterian, contine microelemente, enzime, vitaminele B, intreg complexul, aminoacizi, esentiali in sinteza proteinelor si multe altele. Cu o singura doza de laptisor de matca puteti sa cresteti rezistenta organismului la efort intelectual si fizic sustinut, sa tratati anemiile sau racelile si sa reduceti colesterolul. De asemenea, el ajuta la refacerea celulelor nervoase si la accelerarea metabolismului celular. Pe de alta parte, pastura sau paine albinelor este obtinuta din grauncioare de polen, avand o valoare nutritiva si antibiotica de trei ori mai mare decat polenul simplu. Ea contine aminoacizi, vitamine, minerale, utile in tratarea carentei proteice si pentru refacerea organismului dupa interventii chirurgicale grele.

Poate trata cu succes tot ce tine de bolile ficatului, este eficienta in prevenirea afectiunilor digestive si in ameliorarea simptomatologiei asociate celor mai comune boli ale aparatului digestiv. Are actiune foarte buna si in caz de afectiuni ale aparatului genital feminin si masculin si in caz de disfuctii sexuale, dar si in caz de stres, surmenaj, insomnie, iritabilitate excesiva. In plus, ajuta sistemul cardiovascular sa functioneze normal si protejeaza inima si vasele de sange de orice probleme pot aparea din cauza alimentatiei deficitare.