Nunta galbena

Una dintre cele mai interesante tendinte in materie de culori preferate pentru nuntile din 2014 si de detalii estetice pentru acestea este galbenul. Desi o culoare vesela si plina de optimism, galbenul nu a fost una dintre culorile agreate de stilistii care lucreaza in domeniul organizari de nunti, in ultimii ani, insa in 2013 si 2014 este una dintre culorile preferate cand vine vorba de detalii estetice, decoratiuni si uneori chiar in domeniul vestimentar.

Sigur ca nu este obigatoriu sa se opteze pentru o nunta in care culoarea predominanta sa fie galbenul, insa nu ar strica sa dati un pic de culoare elementelor principale ale nuntii dumneavoastra cu putin galben. Incepand de la invitatii de nunta si terminand cu lumanarile, aranjamentele florale de pe mesele invitatilor si de pe masa mirilor, diverse combinatii coloristice care sa contina si galben arata extraordinar de bine si vor reusi sa va tina departe de clasicele aranjamente pe nuante de ivoire si roz, mai ales daca sunteti o persoana non-conformista si vreti sa evitati cu orice pret clasicul.

Una dintre combinatiile preferate de designeri pentru nunta anului 2014 este combinatia dintre galben si gri, care arata superb chiar si la buchete si aranjamente florale, dar mai ales la invitatii, place card-uri, si carduri de multumire pentru invitatii care au acceptat sa fie prezenti alaturi de dumneavoastra in ziua cea mare. Pentru invitatii, arata foarte bine combinatia de scris gri pe un fond galben, sau invers, completata cu cateva inserturi din culoarea contrastanta pe coperta. Orice alegeti insa, ideal ar fi sa alegeti pentru invitatii si place card-uri aceeasi tema.

Daca aveti parte de o nunta mai mare, la care aveti mai mult de o domnisoara de onoare si unde v-ati gandit la tinute asemanatoare pentru acestea, puteti face un pas in plus alegand galben pentru tinutele fetelor si o combinatie de buchet cu galben si gri.