Torser functioneaza si inseamna o viata protejata

Imaginati-va o zi fara sa simtiti o senzatie groaznica de oboseala… Imaginati-va o zi fara dureri de cap si de ochi, fara stari depresive si fara crize de nervi izbucnite din te miri ce… Imaginati-va cum ar fi sa reusiti sa adormiti de cum puneti capul pe perna, fara insomnie, fara stari de agitatie… Iar acum imaginati-va o zi fara calculator, o zi fara sa va uitati la televizor, o zi fara sa calatoriti cu metroul sau cu tramvaiul sau cu orice alt mijloc de transport in comun. Imaginati-va o zi fara telefon, sau chiar fara sa folositi cuptorul cu microunde sau orice aparat. 

Sigur ca am duce cu totii o viata mult mai sanatoasa, mult mai linistita si mai lipsita de riscuri daca nu ne-am expune radiatiilor emise de toate aceste device-uri si aparate. Insa, pentru ca societatea a evoluat, pentru ca este imposibil sa mai traim asa cum o faceau stramosii nostri odinioara, pentru ca insasi supravietuirea noastra ne obliga sa folosim calculatorul sau telefonul in fiecare zi la locul de munca, cel putin, sigur ca nevoia de informare ne impinge sa utilizam televizorul sau radioul frecvent. Pentru a ne mentine informati si pentru a tine pasul cu evolutia societatii, dar in acelasi timp pentru a ne bucura de sanatate si o viata linistita pentru mult timp, exista o sansa care se numeste Torser. Disponibil la www.torser.net, Torser este sansa noastra la sanatate, sansa noastra la a rezista in fara radiatiilor atat de puternice care ne agreseaza astazi in fiecare moment. Si nu mai este o noutate. 

Deja o simpla cautare pe Google dupa Torser pareri retureaza o multitudine de rezultate. Nu sunt doar statistici, sunt realitati, sunt povesti ale oamenilor care au incercat Torser, sunt povesti ale oamenilor care se protejeaza astazi cu Torser, care aleg sa lupte cu radiatiile electromagnetice, cu bolile profesionale provocate de tehnologia zilelor noastre.