Pet shop-ul, locul unde ai mereu ce sa gasesti pentru animalul tau de companie

Animalele de companie au foarte multe cerinte, chiar mai multe decat un om. Trebuie ingrijite, tratate, spalate, mediul in care stau trebuie curatat, aranjat, igienizat, trebuie sa le asiguri jucarii si un mediu de joaca specific fiecaruit tip de animalut. Oamenii merg cu micutii la mall sau in magazine speciale ca sa cumpere tot ce le trebuie pentru ei.

La animale nu prea e cazul sa mergi la mall pentru ca ai o alternativa si mai buna: pet shop. Un singur magazin cu tot ce ai nevoie pentru orice tip de animale. Mai toate magazinele din offline au si magazine online, asa ca e foarte usor sa gasesti ce te intereseaza. O oferta completa pentru cinci tipuri de animale de companie o gasesti doar la Animalul Fericit. Aici ai hrana uscata si umeda pentru caini si pisici, lapte, recompense si delicii, substante antiparazitare, suplimente si vitamine. De asemenea, ai la dispozitie produse pentru igiena casei, igiena orala si ORL a animalelor de companie, medicamente, accesorii, jucarii.

Pentru pisici gasesti nisip si asternut igienic, sisaluri si ansambluri, zgarzi, castroane, cutii de transport. Daca ai cumparat un canar sau un perus ai hrana pentru el cat doresti la pet shop Animalul Fericit, meniuri, seminte, batoane si biscuiti, fructe deshidratate. Sanatatea lor este usor de intretinut cu suplimente si vitamino-minerale de la pet shop, nisip si asternut colivii, colivii incapatoare, cadite, cuiburi, cutii transport. Acvariile si pestii sunt mai greu de intretinut, asa ca Animalul Fericit a pus la punct oferta completa pentru pesti cu hrana, substante pentru igiena, acvarii, maternitati, pietris, decoruri, substrat plante. La fel de dificile sunt si reptilele, care au nevoie mai mult ca oricand de hrana, igiena, de terarii, ambient, nisip si asternuturi, neoane, incalzitoare, pompe de apa, hranitoare si adaptoare. Nu in ultimul rand, la pet shop Animalul Fericit gasiti totul pentur rozatoare: hrana, solutii de curatat, antiparazitare, custi, casute, litiere, nisip si asternut, fan, hranitoare si adaptoare, jucarii, lese si hamuri.

Toate produsele sunt originale, de calitate superioara, se livreaza prin curierat rapid in aceeasi zi in Bucuresti si in maxim patru zile in tara. Transportul este gratuit daca se depaseste valoarea de 50 de lei in Bucuresti, si 150 de lei in tara.