Totul despre sapunurile naturale bio eco si avantajele lor

Igiena corporala zilnica e o deprindere pe care omul modern o cultiva cu sfintenie. Diversitatea produselor de igiena si placerea unui dus caldut dimineata i-au determinat pe indivizi sa transforme spalatul intr-un ritual aproape sacru. Elementul principal al acestui ritual e cine altcineva decat sapunul. Daca la inceput, sapunurile nu ne faceau rau si le puteam folosi fara sa ne temem, astazi, chimicalele si substantele cu efecte nocive asupra organismului ne fac sa ne gandim de doua ori inainte de a le atinge de piele. Cele mai bune  si mai sigure raman cele naturale bio eco.

Sapunurile naturale bio eco au doar ingrediente naturale, organice in compozitie, foarte apropiate de substantele pe care le gasim in piele in mod normal: uleiuri, glicerina vegetala, plante si substante extrase din diferite legume, fructe. Fata de un sapun cu soda si ingrediente chimice, sapunul natural bio eco nu ataca straturile pielii, o ingrijesc si o fac mai delicata. Colorantii pe care-i folosesc din abundenta sapunurile simple nu exista in sapunurile naturale, conservantii nici atat, astfel fiind eliminate din start alergiile si alte afectiuni dermatologice. Diferenta majora dintre un sapun care e sapun si nu detergent este procesul de obtinere, respectiv saponificarea.

Toate sapunurile din comert, ieftine si frumos mirositoare, au in compozitie zeci de substante care ne pot omori pe termen scurt, iar daca nu ne omoara, ne distrug pielea si organele interne. Eczemele, psoriasis-ul, iritatiile grave sunt urmari firesti ale utilizarii sapunurilor normale, care se consuma mai usor, insa ne fac mai mult rau decat bine. Foarte apreciate sunt sapunurile naturale eco bio pe baza de glicerina vegetala, care absoarbe apa din mediu si ii reda pielii delicatetea de care are nevoie. Ideale pentru bebelusi si copii, sapunurile naturale cu glicerina sunt usor de utilizat, au un miros placut, mai putin persistent si spala piele mult mai bine, in profunzime. Principalele caracteristici ale sapunului natural sunt legate de hranirea si vindecarea pielii, hidratarea ei si impiedicarea imbatranirii rapide. De asemenea, sapunurile naturale eco bio nu usuca pielea, avand foarte multi emolienti si substante care hranesc pielea sensibila.

Alte avantaje ale folosirii acestor sapunuri naturale eco bio ar fi cele legate de beneficiile aduce se substantele naturale din plantele si alte elemente bio din compozitia lor, de aromoterapia gratuita care se poate face gratie uleiurilor esentiale si parfurmurilor fine, dar si de caracterul biodegradabil al acestora, nefiind poluante. Daca v-ati convins cat de bine va pot face sapunurile naturale si cat de multe beneficii puteti avea de pe urma lor, intrati pe http://bio-cleaning.ro/, cel mai bun magazin online cu produse naturale bio si alegeti sapunul care vi se potriveste. Cu siguranta veti gasi unul care sa fie pe gustul dvs. si pentru problemele dvs. dermatologice. Spre exemplu, aveti la dispozitie sapunul natural de alep cu ulei de dafin, ulei de masline, soda din sare de mare. Fara coloranti si aditivi, fara parfumuri sintetice, 100% natural, sapunul cu alep are Ph neutru, e recomandat pentru toate tipurile de piele si e eficient in tratarea acneei, eczemelor sau altor afectiuni ale pieleii. Este bine de stiut ca alepul catifeleaza pielea, este un bun cicatrizant, in combinatie cu uleiul de dafin, fiind antiseptic si dezinfectant. Pielea uscata este mai catifelata, igiena intima este mai buna, matreata dispare si ea, iar intepaturile insectelor nu mai ustura dupa aplicarea lui. In plus, nu blocheaza porii, pielea poate respira lejer, iar varianta cu argila rosie, pe care o puteti comanda de pe http://bio-cleaning.ro este ideala pentru peeling, pentru ten mixt si gras, absorbind excesul de sebum.

Acest sapun de Alep cu dafin 16% de la Bio Cleaning mentine o circulatie periferica perfecta, cicatrizeaza pielea, calmand iritatiile si dermatitele. Varianta cu lavanda are PH neutru si e destinata igienei intime, cu precadere pentru calitatile sale antiinflamatorii si antibacteriene. Deosebit de eficiente sunt si sapunurile cu glicerina naturala, cum ar fi cel cu caise, pentru fata si maini de pe http://bio-cleaning.ro, plin de vitamine din germeni de grau natural, conferind luminozitate tenului gratie vitaminei B5 si E.